Kategoriler
Proje Haberleri

La Vita Balat satışları devam ediyor

La Vita Balat projesi modern yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Halit Bayramoğlu Yapı Malzemeleri ve Rekor İnşaat ortaklığı tarafından hayata geçirilmektedir. 9.850 metrekare inşaat alanı içerisinde 2 adet blok bulunmaktadır. A blokta 4 dükkan ve 14 adet daire ve B blokta 16 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 normal daireler, 3 artı 1 bahçe katı daireler ve 4,5 artı 1 dubleks daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje, kendine özgün dış mimarisi, peyzaj alanları ve iç mekan ferahlığı ile estetik bir anlayışla tasarlanmıştır. 9.850 metrekare inşaat alanı içerisinde 2 adet blok bulunmaktadır. A blokta 4 dükkan ve 14 adet daire ve B blokta 16 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 normal daireler, 3 artı 1 bahçe katı daireler ve 4,5 artı 1 dubleks daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 150 metrekare ile 213 metrekare arasında değişmektedir. 3 artı 1 bahçe katı dairelerin büyüklüğü brüt 232 metrekaredir. Ayrıca 4,5 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 280 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için 956 metrekarelik kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; açık yüzme havuzu, spor salonu, aktivite odası, çocuk oyun parkı ve peyzaj alanları bulunmaktadır.

Bahçe aydınlatması, su deposu, merkezi uydu sistemi ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odasında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır.

La Vita Balat konumu hakkında

Proje, Bursa’nın Nilüfer İlçesi Balat Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, cami, sağlık ocağı ve eczane gibi birçok alan mevcuttur.

La Vita Balat fiyatları ne kadardır?

La Vita Balat projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 150 ile 213 metrekare arasında olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.550.000 TL ile 2.600.000 TL arasında değişmektedir. Brüt 232 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 bahçe katı dairelerin fiyatı 2.300.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 280 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 3.850.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (224) 215 64 20 veya 0 (533) 440 35 45 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…