Kategoriler
Proje Haberleri

La Vita Kayapa satışları devam ediyor

La Vita Kayapa projesi lüks yapıda butik ve nitelikli bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Halit Bayramoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 blok ve toplam 25 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 2 blok ve toplam 25 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 150 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 128 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Ayrıca geniş peyzaj alanı ile açık yüzme havuzu, çocuk oyun parkı ve kamelyalar gibi sosyal faaliyet alanları bulunmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Antre girişinde vestiyer yer almaktadır.

La Vita Kayapa konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Bursa’nın Nilüfer İlçesi 30 Ağustos Zafer Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Kayapa Çamlık bölgesinin merkezi konumunda yer almaktadır. Üstelik bu konutlar doğa, havuz, park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir.

La Vita Kayapa projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 150 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.600.000 TL’den satışa sunulmuştur. Projenin teslimi Mart 2023 tarihinde yapılacaktır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (224) 215 64 20 veya 0 (533) 440 35 45 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…