Kategoriler
Proje Haberleri

Laçin Elit Life Çerkezköy lansman fiyatlarıyla satışta

Laçin Elit Life projesi Tekirdağ İli, Çerkezköy İlçesi, Gazi Mustafa Kemal Paşa OSB Mahallesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Laçin İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesinde 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projede daire tipleri, büyüklükleri, ödeme planı, nerede olduğu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin özellikleri neler?

Tekirdağ konut projesi 5 bin metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. 5 bin metrekare büyüklüğündeki arsa üzerinde toplam 3 adet konut bloğu yer almaktadır. 3 adet konut bloğunda ise toplam 100 adet daire yer almaktadır. Konut projesi 2+1, 3+1 ve 4+1 tip dairelerden meydana gelmektedir. Satışa sunulan 2+1 tip evlerin büyüklüğü brüt 113.80 ve 127 metrekaredir. 3+1 tip dairelerin büyüklüğü brüt 159.45 metrekaredir. Ayrıca 4+1 tip dairelerin alanları ise brüt 170 metrekaredir. Konutların dışında ayrıca 1.000 metrekare ticari alan yer almaktadır. Bu dükkanlar her biri 500 metrekareden oluşan iki ticari üniteden oluşmaktadır.

Söz konusu konut projesinde 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca ortak alan içerisinde çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Asansör, kablo TV, su deposu, uydu, fiber internet ve telefon alt yapısı gibi birçok özelliğe sahiptir.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti, mutfak dolapları yer almaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Mutfak, antre ve salonlarda spot aydınlatma uygulanacaktır.

Laçin Elit Life nerede yer alıyor?

Konut projesi Tekirdağ İli, Çerkezköy İlçesi, Gazi Mustafa Kemal Paşa OSB Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, market, semt pazarı ve sağlık ocağı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Laçin Elit Life fiyatları ne kadar?

Laçin Elit Life projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Yüzde 0.69 faiz oranı ile konut kredisi kullanarak daire sahibi olma fırsatı sunulmaktadır. Ayrıca sadece araç takası yapılmaktadır.

Brüt 125 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 2 milyon 500 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca 165 metrekare brüt büyüklüğe sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 2 milyon 800 bin TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0541 164 15 69 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…