Kategoriler
Proje Haberleri

Laçin Elit Life Tekirdağ’da yükseliyor

Laçin Elit Life, Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde yer almaktadır. Proje Laçin İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Banka kredisine uygun satışları devam eden dairelerin özellikleri, fiyatları ve proje hakkında tüm merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Projenin detayları ve dairelerin özellikleri

Laçin Elit Life 5.000 metrekare inşaat alanı üzerinde kurulmuştur. Bu inşaat alanının 1.000 metrekaresi ticari dükkan alanı olarak ayrılmıştır. Projede 50 adet 2+1, 40 adet 3+1 ve 10 adet  4+1 olmak üzere toplam 100 daire vardır. Dairelerin her biri modern mimari ile birinci sınıf kalitede malzemeler ile hazırlanmıştır. Dairelerde mutfak ile salon ayrı ayrıdır. Mutfak, salon, odalara ek olarak 2 adet banyo ve 2 adet de balkon bulunmaktadır. Balkonlar hem yaz hem kış aylarında oturmak için müsaittir. Banyolar hilton tasarım özel banyodur ve gömme klozet bulunmaktadır. Mutfak dolabı olarak da özel tasarımlı lake mobilyalar bulunmaktadır.

Laçin Elit Life evleri 7/24 site giriş güvenliği ile korunmaktadır. Güvenlik kameraları ile site içindeki ortak kullanım alanlarını dairenizden izleyebilirsiniz. Dairelere girişlerinde de güvenlik için görüntülü diafon bulunmaktadır. Katlar arasında iniş çıkış için özel asansör sistemi bulunmaktadır. Bu asansörler 10 kişiye kadar insan taşıma özelliğine sahiptir. Araç park etmek için hem açık hem kapalı otopark bulunmaktadır. Elektrik kesintisi için jeneratör, su kesintileri için su deposu ve hidrofor vardır.

Laçin Elit Life Evleri sosyal donatılar ve konumu

Proje merkezi bir konumdadır. Özel hastaneler ve Çerkezköy Devlet Hastanesi hemen yakınındadır. Okul olarak da hem devlet okulları hem de özel okullar yakındır. Market, manav, alışveriş merkezi, eczane, cami gibi alanlara da yakındır.

Laçin Elit Life sitesinde çocukların güvenle oyun oynaması için özel oyun parkı vardır. Bunun dışında hem yetişkinler, hem çocuklar için geniş spor alanı bulunmaktadır. Yüzme sporunu sevenler için açık yüzme havuz bulunmaktadır.

Projede yer alan daireleri görüntülü arama ile gezebilirsiniz. Dairelerin satışlarında uygun koşullarda takas seçeneği mevcuttur. Ayrıca uygun bankalardan kredi çekimi ile de daireleri satın almak mümkündür. Şu anda daire fiyatları 1 milyon 900 binden başlamaktadır. Güncel fiyatlar ve ödeme koşulları için 0 (541) 164 15 69 numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız…