Kategoriler
Proje Haberleri

Lagom City 2 projesinde yaşam başlıyor

Lagom City 2 projesi renkli mimari görüntüsü ve rahat yaşam alanları ile alıcılarını bekliyor. Projenin konumu Niğde’nin Bor İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Us Yapı ve İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında 5 katlı tek blokta 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Us Yapı ve İnşaat tarafından tasarlanan proje kapsamında site içerisinde 5 katlı tek blok yükselmektedir. Söz konusu bloktaki daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 168 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 155 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca blokta asansör sistemi yer almaktadır. Konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Giyinme odası, kiler ve spot aydınlatma gibi birçok özelliğe sahiptir. Bunun yanı sıra parke zemin uygulaması yapılmaktadır.

Lagom City 2 konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Niğde’nin Bor İlçesi Başpınar Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Merkezi bir konumda olan proje minibüs ve otobüs duraklarına yakın mesafede yer almaktadır.

Lagom City 2 projesinde fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Brüt 168 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.575.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (532) 748 72 10 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…