Kategoriler
Proje Haberleri

Lakeside Villas 2 Karasu fırsatlı satışlar

Lakeside Villas 2 Karasu projesi aile yaşamına uygun özel yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Sakarya’nın Karasu İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje İlker Arslan İnşaat tarafından hayata geçirilmiştir. Projede toplam 16 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

İlker Arslan İnşaat firması güvencesi ile tasarlanan projede toplam 16 adet villa yer almaktadır. Her biri 2 olan bu villaların 8 tanesi 2 artı 1 ve 8 tanesi 3 artı 1 konut seçenekleri mevcuttur. Satışa sunulan 2 artı 1 ve 3 artı 1 villa tipine sahip konutların büyüklüğü brüt 170 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü 150 metrekare olmaktadır. Villaların giriş katında mutfak, salon, 1 adet tuvalet ve terastan oluşmaktadır. 3 artı 1 dairelerin birinci katında, 3 adet yatak odası, banyo ve tuvalet bulunmaktadır. Bunun yanı sıra çatı teras katları her dairenin kendi özel kullanımında ve mini mutfaklı biçimdedir. Isı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca yerden ısıtma sistemi bulunmaktadır. Bunun yanı sıra açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Üstelik her villanın bahçeye açılan zemin kat ve geniş çatı teraslarıyla özel yaşam alanı sunulmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur.

Lakeside Villas 2 Karasu konumu hakkında

Proje, Sakarya’nın Karasu İlçesi Aziziye Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Karasu’nun en gözde lokasyonlarından olan Küçükboğaz’da çok özel bir proje olarak yaşama geçirilmektedir. Üstelik denize 500 metre uzaklıkta doğayla iç içe konumdadır.

Lakeside Villas 2 fiyatları ne kadar?

Yılbaşına özel kupon fırsatlı Lakeside Villas 2 projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Ayrıca kredi ve tapu işlemleri firma tarafından takip edilmektedir. Brüt 170 metrekare olan bu villaların fiyatı 1.600.000 TL ile 2.250.000 TL arasında değişmektedir.

Bahsi geçen proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (264) 718 44 47 ya da 0 (532) 331 81 35 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…