Kategoriler
Proje Haberleri

Lal Bahçe’de kişiye özel ödeme

İstanbul’un Başakşehir ilçesinde, HYK Yapı ve KİPTAŞ ortaklığıyla inşa edilen Lal Bahçe konut projesi, toplam 3 bin 625 metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

Tek bloktan meydana gelen konut projesinde toplam 36 adet daire bulunuyor. Projedeki konut bloğu 12 kattan oluşuyor. Konut projesindeki dairelerin tümü 4+1 tipte inşa ediliyor. Konut projesindeki ara kat daireler brüt 211,83 ila 216,72, net 160 ila 164,75 metrekare, bahçe katı daireler ise brüt 175,42 ila 210,32, net 127,93 ila 162,64 metrekare büyüklüğe sahip durumda bulunuyor.

Konut projesi, sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda.

Konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki dairelerin fiyatları, 1 milyon 500 bin TL ila 2 milyon 450 bin TL arasında değişiyor. Lal Bahçe konut projesinde, kişiye özel ödeme seçeneklerinden yararlanarak daire sahibi olabilmek mümkün.

Konut projesindeki sosyal donatı özellikleri

Lal Bahçe konut projesinde çok sayıda sosyal donatı özelliği yer alıyor. Projede çocuk oyun alanı, sauna, Türk hamamı, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik, açık otopark, kapalı otopark ve merkezi uydu sistemi gibi çeşitli sosyal donatı olanakları bulunuyor.

Jeneratörlü ve asansörlü proje, ankastre beyaz eşyalarla donatıldı. Merkezi ısıtma sisteminin kullanıldığı konut projesindeki dairelerde ısı pay ölçer de mevcut.

Akıllı ev sistemlerinin kullanıldığı konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı. Konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Şık ve modern tasarımlı konut projesi, aile yaşamına uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, Başakşehir’in merkezinde inşa ediliyor. Lal Bahçe konut projesi, Başak Mah. 5. Etap Yeşil Vadi Cad. No: 2 Başakşehir/İstanbul adresinde hayata geçiriliyor.

Konut projesi ile ilgili olan detaylı bilgilere 0850 480 12 00 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.