Kategoriler
Proje Haberleri

Lapis Tower Esenyurt satışları devam ediyor

Lapis Tower Esenyurt projesi dikkat çekem mimari tasarımı ve ayrıcalıklı yaşam olanakları ile sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Esenyurt İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje FA Grup Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisindeki tek blokta toplam 50 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Lüks yaşam alanları ile dikkat çeken konut projesi tek blok ve toplam 50 adet daireden oluşmaktadır. Bu dairelerin 2 artı 1 konut tipine sahip seçenekleri mevcuttur. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 125 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 110 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca sitede spor alanı ve çocuk oyun parkı gibi sosyal faaliyet alanları bulunmaktadır. Asansör, hidrofor ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Konutlarda yüz tanıma, parmak izi okuyucu ve görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin uygulamaları yapılmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır.

Lapis Tower Esenyurt nerede yer alıyor?

Proje, İstanbul’un Esenyurt İlçesi Akevler Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, metrobüs, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Lapis Tower Esenyurt fiyatları ne kadardır?

Lapis Tower Esenyurt projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 125 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.350.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (212) 450 00 67 veya 0 (532) 720 68 00 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…