Kategoriler
Proje Haberleri

Lara Yaşam Bağlıca satışları başladı

Lara Yaşam Bağlıca projesi modern yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Ankara’nın Etimesgut İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Güneyce İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 2 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 145 metrekaredir. 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 185 metrekaredir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için her daireye ait bir araçlık kapalı ve açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; peyzaj alanları , basketbol sahası, çocuk oyun alanları ve kamelyalar bulunmaktadır. Otoparkta her daireye ait şahsi depo ve şifreli para kasası mevcuttur. Sedyeli geniş asansör sistemi, jeneratör, su deposu, kablo TV, merkezi uydu sistemi ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir.

Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliği ile su vanası, elektrik şarteli, ısı şarteli, uzaktan açıp kapama kontrolü ve hırsızlık ve yangın alarmı kontolleri gibi birçok özellik mevcuttur. Mutfaklar Ada mutfak olup içerisinde dörtlü ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odasında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Türk hamamı, Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Antre girişinde vestiyer yer almaktadır.

Lara Yaşam Bağlıca konumu hakkında

Proje, Üstelik bu konutlar doğa, park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde market, cami, ilkokul ve üniversite bulunmaktadır. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Lara Yaşam Bağlıca fiyatları ne kadardır?

Lara Yaşam Bağlıca projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 145 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 2.450.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt  185 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 2.990.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (537) 940 69 77 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…