Kategoriler
Proje Haberleri

Lavinya City projesi fiyat bilgisi

İstanbul’un Büyükçekmece ilçesinde, Kullar İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Lavinya City konut projesi, toplam 22 bin 872 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Projede toplam 323 adet daire yer alıyor. Projede 15 de ticari alan mevcut. Projede 8 katlı 8 adet konut bloğu bulunuyor. Konut projesinde 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte daire seçenekleri var.

Projedeki 2+1 tipteki daireler 124 metrekare ila 139 metrekare arasında, projedeki 3+1 tipteki daireler 167 metrekare ila 186 metrekare arasında ve projedeki 4+1 tipteki daireler ise 217 metrekare büyüklüğe sahip olarak tasarlandı.

Konut projesi, sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda bulunuyor.

Lavinya City konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 654 bin TL’den başlayan fiyatlarla, konut projesindeki 3+1 tipteki daireler 764 bin TL’den başlayan fiyatlarla ve konut projesindeki 4+1 tipteki daireler ise 1 milyon 708 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Konut projesinde inşaat firması bünyesinde taksitlendirme yaparak ve banka kredisi kullanarak daire sahibi olabilmek mümkün.

Lavinya City konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde çeşitli sosyal donatı olanakları yer alıyor. Projede kapalı otopark, güvenlik, kameralı güvenlik, restoran, çocuk oyun alanı, futbol sahası, basketbol sahası, sauna, tam donanımlı spor salonu, Türk hamamı, açık yüzme havuzu ve masa tenisi gibi birçok sosyal donatı özelliği bulunuyor.

Asansörlü konut projesinde, ısınma sistemi olarak merkezi sistem tercih ediliyor. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Proje, E-5 otoyolunun güneyinde ve sahil şeridine bir kilometre mesafede inşa ediliyor. Proje merkezi bir konumda yer almasa da çeşitli hastane, okul ve AVM’lere yakın bir konumda bulunuyor.

Lavinya City konut projesi, Ekinoba Mahallesi, Mustafa Kemal Bulvarı, 34535 Büyükçekmece/İstanbul adresinde yer alıyor.

Telefon: 0212 864 24 29