Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Leb-i Derya Konakları 30 Ekim’e kadar sıfır faiz kredili satışta

Leb-i Derya Konakları, İstanbul Şile’de yer almaktadır. Çavuşoğlu Şirketler Grubu tarafından hayata geçirilen projede 30 Ekim’e kadar kampanya bulunmaktadır. Kampanyanın detayları, proje dairelerinin özellikleri ve proje hakkında merak edilenlerin hepsi için haberin devamına göz atabilirsiniz.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Leb-i Derya Konakları toplam 5.052 metrekare inşaat alanı üzerinde yer almaktadır. Bu alanda müstakil 10 adet villa bulunmaktadır. Villalar 4+1 ve 5+1 olarak hazırlanmaktadır. Her villada birinci sınıf kalitede malzemeler kullanılmaktadır. Modern tasarımlı konutların her birinde balkon bulunmaktadır. Balkonlarda hem yaz hem kış aylarında vakit geçirmek mümkündür. Villaların dışarı kapıları daha güvenli olan çelik kapıdır. Konutlarda ayrıca çamaşır kurutma, ütüme için özel oda vardır. 4 oda 1 salon dairelerde biri ortak kullanım diğeri ebeveyn kullanımı olmak üzere iki adet banyo vardır. 5 oda 1 salon villalarda ise her oda içinde ayrıca banyo vardır. Yatak odalarında ebeveyn banyosuna ek olarak giyinme odası da mevcuttur. Isınma için kombi sistemi hazır olarak villalarda yer almaktadır.

Leb-i Derya Konakları içinde her villanın kendine ait bahçe alanı bulunmaktadır. Yeşilliklerle kaplı bu alanda dinlenmek ve eğlenmek mümkündür. Konum olarak denize sadece yürüme mesafesindedir. Bu sebeple istediğiniz her an denize gidip yüzebilirsiniz. Ayrıca proje konumun yakınlarında özel bisiklet parkuru, yürüyüş parkuru hatta ATV ile safari turu yapılabilecek özel parkurlar bulunmaktadır.

Leb-i Derya Konakları ulaşım kolaylıkları ve villa fiyatları

Proje, Şile merkeze yaklaşık 15 dakika uzaklıktadır. Market, alışveriş merkezi, ilkokul, ortaokul, lise, manav, cami, sağlık ocağı, hastane, eczane, semt pazarı, üniversite ve polis merkezine yakındır. Deniz sıfır mesafede olan villalardan daha uzak bölgelere ulaşım da son derece kolaydır. Bunun için hem özel araçlar hem de toplu taşıma araçları kullanılmaktadır.

Leb-i Derya Konakları villa fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. 4 oda 1 salon olan villalar 11 milyon 500 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. 5 oda 1 salondan oluşan villalar ise şu anda 8 milyon 500 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Villalar kredili satışa uygundur. Ayrıca 30 Ekim 2022 tarihine kadar yarısı peşin ödemelerde kalan diğer yarısı 12 ay sıfır faizli vade ile satılmaktadır. Kampanya hakkında bilgi almak ya da güncel fiyatları öğrenmek için 0 (216) 344 44 44 ve 0 (532) 647 53 53 numaraları bulunmaktadır. 

Diğer proje detaylarına göz atmak için tıklayınız