Kategoriler
Proje Haberleri

Lemis Villa Bungalow ödeme planı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde, Hedef İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Lemis Villa Bungalow konut projesi, toplam 2 adet lüks villadan meydana geliyor.

Henüz inşaat aşamasında olan konut projesindeki lüks tasarımlı villalar, 2 katlı olacak şekilde tasarlandı. Konut projesindeki villaların ikisi de 3+1 tipte olacak şekilde tasarlanarak alıcıya sunuldu.

Projedeki villalar, 200 metrekare büyüklüğe sahip durumda bulunuyor. Projedeki villaların 2019 yılının sonlarına doğru alıcılara teslim edilmesi bekleniyor.

Lemis Villa Bungalow konut projesi fiyat bilgisi

Lüks konut projesindeki villalar, 546 bin TL’den alıcıya sunulmuş durumda bulunuyor. İnşaat aşamasında bulunan konut projesindeki villalara banka kredisi kullanarak sahip olabilmek mümkün.

Lemis Villa Bungalow konut projesi sosyal donatı olanakları

Butik bir proje olan lüks konut projesinde, çeşitli sosyal donatı olanakları bulunuyor. Konut projesi, şık tasarımıyla göz dolduruyor. Aile yaşamına uygun bir şekilde tasarlanan konut projesinde açık yüzme havuzu ve açık otopark yer alıyor.

Modern bir tasarıma sahip olan  konut projesinde, geniş peyzaj alanları bulunuyor. Konut projesinde ısınma sistemi olarak kombi kullanılıyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen lüks konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapıldı.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Muğla’nın ünlü tatil yerlerinden Fethiye’de hayata geçirilen Lemis Villa Bungalow konut projesi, Akarca Mahallesi, Adnan Menderes Bulvarı, Fethiye/Muğla adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili olan detaylı bilgilere +90 252 613 41 28 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.