Kategoriler
Proje Haberleri

Level 23 Nisan satışları devam ediyor

Level 23 Nisan projesi seçkin kullanım alanları ile hayatın her anına değer katacak yüksek standartlara sahiptir. Projenin konumu Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Şahlan Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde konumlanan 12 katlı tek blokta 3 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Şahlan Yapı güvencesi ile geliştirilen proje kapsamında 12 katlı tek blok yükselmektedir. Bu blokta 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 195 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 133 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde hamam, sauna ve spor alanı bulunmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliği ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Özel tasarım mutfaklar, ebeveyn banyosu ve ergonomik bir banyo gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve parke zemin uygulaması yapılmaktadır. Barbekü, gömme dolap ve vestiyer yer almaktadır.

Level 23 Nisan konumu hakkında

Proje, Bursa’nın Nilüfer İlçesi 23 Nisan Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bahsi geçen proje doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Yakın çevresinde alışveriş merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Otobüs durakları proje konuma yakın bölgededir.

Level 23 Nisan fiyatları ne kadardır?

Level 23 Nisan projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 195 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 3.049.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (224) 451 60 70 veya 0 (530) 544 55 25 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…