Kategoriler
Proje Haberleri

Life Park Serik lansman fiyatlarıyla satışta

 Life Park Serik konut projesi modern yapısı ve lüks yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. Antalya’nın Serik İlçesinde yükselen proje Kartal Homes firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar iki tip dairelerden oluşmaktadır. Konut projesi tanıtım aşamasında olup daire satışları devam etmektedir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

 Life Park Serik Lüks Daireler Sunuyor

Site içerisinde bulunan proje, Serik İlçesi Orta Mahallesi üzerindeki proje alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede iki tip seçeneği sunulmaktadır. Aynı zamanda  Life Park Serik kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Konut projesindeki daire içleri spor aydınlatma, özel raflı ve dolaplı giyinme odası, teras balkon, özel tasarım vestiyer gibi donanımlara sahiptir.

Proje, 3 konut bloğu ve 42 daireden oluşmaktadır. Konut projesinde çocuk oyun parkı, basketbol sahası, çocuk ve yetişkin yüzme havuzu, kamelya gibi alanların yer alacağı planlanmıştır. Ayrıca 24 saat kamera ve güvenlik sistemi, görüntülü diafon, kapalı otopark gibi imkanlar da mevcuttur. Proje kapsamındaki daireler 3+1 ve 4+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca dairelerin büyüklükleri ise brüt 180 metrekare ile 200 metrekare arasında değişmektedir.

Serik konut projesi nerede hayat buluyor?

Konut projesi, Belek Turizm Merkezi yolu üzerinde yer almaktadır. Aspendos Anadolu Hastanesi arkasında olan Emincelerde konumlandırılan proje ulaşım akslarına yürüme mesafesindedir.

Projede konut fiyatları ne kadar?

Daire fiyatları daire tipine kata göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden;

Brüt 180 metrekare alana sahip 3+1 tip daireler 1 milyon 650 bin TL,

200 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip daireler 1 milyon 750 bin TL’den başlayan lansman fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0242 742 22 27 ve 0536 894 44 55 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…