Kategoriler
Proje Haberleri

Life’s Hill 18 ay vadeli ev sahibi olma imkanı

Life’s Hill İstanbul Eyüpsultan’da yer almaktadır. Proje Hasırgı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. İnşaat aşamasında olan projede dairelerin satışları başlamış durumda. Satışta olan daireler, özellikleri, büyüklükleri, fiyatları ve projenin diğer detayları haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Life’s Hill 12.322 metrekare arazi üzerinde yer almaktadır. Bu arazide A ve B olmak üzere iki adet blok vardır. Bloklarda 150 adet konut vardır. Konutlar 1+1’den 5+1’e kadar geniş seçeneklerde bulunmaktadır. Dairelerin her birinde balkon vardır. Balkonlar geniş tasarımlıdır. Bunun için hem yaz hem kış aylarında kullanıma uygundur. İç kapılar özel tasarımlı Amerikan kapıdır. Dış kapılar ise güvenli çelik kapıdır. Mutfaklarda set üstü ocak, davlumbaz, fırın, bulaşık makinesi hazır olarak bulunmaktadır. Tüm dairelerde vestiyer vardır. Konutların her birinde ortak kullanım banyosu vardır. Dairelerin büyüklüklerine göre ek olarak banyolar vardır. Bu banyolar yatak odası içinde ayrıca yer almaktadır.

Life’s Hill projesinde site güvenliği için 24 saat güvenlik hizmetleri vardır. Bu hizmete ek olarak kameralı güvenlik sistemleri de bulunmaktadır. Bina içlerinde iniş çıkış için asansör sistemi vardır. Araç park etmek için özel kapalı otopark alanı bulunmaktadır. Site içinde kişisel bakım için hamam, sauna, buhar odası, SPA vardır. Spor yapmak için spor salonu, futbol sahası, bisiklet parkuru, yürüyüş parkuru ve kapalı yüzme salonu vardır.

Life’s Hill daireleri satışları

Proje şu anda inşaat aşamasındadır. Teslim tarihi 2024 yılının Mart ayı olarak verilmektedir. Firma dairelerin satışlarında yüzde elli peşinat ile 18 ay vade imkanı sunmaktadır. Bu imkan ve ödeme seçenekleri için firma ile iletişime geçebilirsiniz.

Life’s Hill projesindeki 1+1 daireler 2 milyon 500 binden başlamaktadır. 2 0da 1 salon dairelerin fiyatları 4 milyon 400 bin ile 4 milyon 500 bin arasında değişmektedir. 3 oda 1 salon daireler 6 milyon 500 bin ile 6 milyon 800 bin arasında değişmektedir. Son olarak ise 5 oda 1 salon dubleks daireler bulunmaktadır. Bu dairelerin fiyatları şu anda 8 milyon 900 binden 9 milyon 500 bine kadar değişmektedir. Proje hakkında daha fazla bilgi almak için firmayı arayabilirsiniz. Bunun için 0 (212) 625 90 45 ve 0 (539) 925 90 40 numaraları bulunmaktadır. 

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız