Kategoriler
Proje Haberleri

Limonlu Bahçe Konakları sahiplerini bekliyor

Limonlu Bahçe Konakları, Akyapı’nın “yaşamaktan keyif alacağınız projeler üretmek” vizyonuyla hayata geçirdiği  projedir. Bu proje, satışa çıktığı Aralık 2021’den beri yoğun talep görmektedir. Üstelik proje, Ümraniye’nin “En Nefes Alan Projesi” olarak hayata geçirilmektedir. Proje, 850 milyon TL yatırım büyüklüğüne sahiptir. Ayrıca 15 blokta 509 adet daireden oluşmaktadır. Bunun yanı sıra 148 adet ticari alanı da içinde barındırmaktadır. Ümraniye’nin en değerli bölgesi olan Yamanevler’de ve Ümraniye’nin kalbi Alemdağ Caddesi üzerinde yer almaktadır. Bu projede dairelerin metrekare birim fiyatları ise 27 bin TL’den başlamaktadır.

Her 2 artı 1 daireye 2 otopark

Aile konseptinde hazırlanan projede 36 adet farlı tipte daire bulunmaktadır. Bu dairelerin 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut seçenekleri satışa sunulmuştur. 2 artı 1 dairelerin satışları tüm hızıyla devam etmektedir. Limonlu Bahçe Konakları’nın 120 metrekare brüt alana sahip 2 artı 1 daireleri, modern iç ve dış tasarımıyla beraber sektöre birçok yenilikçi yaklaşım da sunmaktadır. Sektörde 2 artı 1 dairelere tek araçlık park yeri verilirken, Limonlu Bahçe Konakları’nda 2 artı 1 dairelere de diğer dairelerde olduğu gibi 2 araçlık kapalı otopark ayrılmıştır. Üstelik 3 metre tavan yükseklikleriyle de ferah yaşam alanının en modern örneği, Limonlu Bahçe Konakları’nda inşa edilmektedir.

Ebeveynlere özel alanlar

Covid-19 salgın süreciyle beraber talebin arttığı balkonlar da projenin bir diğer artısıdır. Limonlu Bahçe Konakları’nda bütün dairelerde ana balkon bulunmaktadır. Ayrıca 3 artı 1 ve 4 artı 1 dairelerde ebeveyn balkonu seçeneği de yer almaktadır. Sadece ebeveyn yatak odasından girişi bulunan ebeveyn balkonu ve tüm daire tiplerinde bulunan ebeveyn banyosu seçenekleri ile Limonlu Bahçe Konakları’nda dört dörtlük bir ebeveyn yaşam alanı imkanı sunulmaktadır.

Limonlu Bahçe Konakları yeni evlilerin de tercihi

2 artı 1 dairelerde sunulan ayrıcalıklarla beraber Ümraniye’de yaşamanın avantajları da projeyi yeni evli çiftlerin ilk tercihlerinden biri durumuna getirmektedir. Ümraniye’de markalı projelerin sayısının artmasıyla bölge; değerine değer katıyor. Bu yıl açılacak İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin Limonlu Bahçe Konakları’na çok yakın konumda bulunmaktadır. Bu durum projenin prim potansiyelini arttırmaktadır. Üstelik 2012’den beri birçok banka, özel kuruluş ve büyük ölçekli iş merkezinin de genel müdürlüklerini Ümraniye’ye taşımasıyla beraber bölge daha da gelişmiştir. Böylece yeni evli çiftlere ilk yatırımları için önemli bir fırsat sağlamaktadır. Alemdağ Caddesi üzerinde bulunan konumuyla toplu taşımanın ve çevre yollarının merkezinde yer almaktadır. Ayrıca projenin önünde Yamanevler metro durağı bulunmaktadır. Proje, Köprü, havalimanı, D-100 Karayolu ve Kuzey Marmara Otoyolu gibi ana arterlerin odak noktasında bulunmaktadır. Üstelik Millet Bahçesi’ne yakınlığıyla da dikkat çekmektedir.

Tüm ihtiyaçlar Başçarşı’da

Proje içerisinde bulunan Başçarşı’da market, manav, organik pazar alanı, restoran, kafe ve mağaza alanları mevcuttur. Üstelik projede 2.450 metrekare kapalı sosyal tesis alanı bulunmaktadır. Kapalı havuz, fitness salonu, kapalı mini futbol sahası ve basketbol sahası, sauna, buhar odası ve Türk hamamı gibi sosyal alanlar yer almaktadır. Projenin Alemdağ Caddesi cephesinde yer alan Başçarşı’ya, sosyal tesis alanına ve metro çıkışına 2 artı 1 dairelerden direkt ulaşım imkanı bulunmaktadır. Cadde manzaralı 2 artı 1 daireler projenin ve Ümraniye’nin en iyi lokasyonunda yer almaktadır. Üstelik Limonlu Bahçe Konakları bütün bu özellikleriyle her şey dahil konseptinde bir yaşam projesi olma özelliği taşımaktadır.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…