Kategoriler
Proje Haberleri

Limonlu Bahçe Konakları sıfır peşinat fırsatıyla satışta

Limonlu Bahçe Konakları projesi İstanbul İli, Ümraniye İlçesi, Yaman Evler Mahallesi’nde yer almaktadır. Ümraniye konut projesi Akyapı firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesinde üç farklı ödeme planının yer aldığı yeni bir kampanya başlatılmıştır. Bu kampanyanın detayları neler? Projede daire tipleri neler, teslim tarihi ne zaman, fiyat listesi ne kadar? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Projenin özellikleri neler?

Konut projesi Yamanevler Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde hayata geçirilmektedir. Söz konusu arsa alanı üzerinde 15 adet konut bloğu yer almaktadır. Bu 15 adet konut bloğunda ise toplam 509 adet daireye yer verilmektedir. Ayrıca projede dairelerin dışında toplam 148 adet ticari üniteye de yer verilmektedir.

İstanbul konut projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Konut projesinde iki tip 2+1 daire seçenekleri yer almaktadır. Ayrıca tek tip 3+1 ve 4+1 tip daire seçenekleri yer almaktadır. 2+1 tip daireler brüt 104.51 ve 141.75 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. 3+1 tip daireler brüt 178.42 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Ayrıca 4+1 tip daireler ise brüt 251.31 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Limonlu Bahçe Konakları ödeme planı nasıl?

Limonlu Bahçe Konakları projesinde yeni bir kampanya başlatılmıştır. Başlatılan bu kampanyaya göre hiç peşinat ödemeden daire sahibi olma fırsatı sunulmaktadır. Ayrıca 12 ay vade imkanı sunulmaktadır. Bu ödeme dışında ayrıca yüzde 25 peşinat, 18 ay vade imkanı sunulmaktadır. Bir diğer ödeme planı ise yüzde 50 peşin, kalan yüzde 50’si ise teslimde ödeme imkanı sunulmaktadır. 2024 yılı sonlarına doğru teslim edilmesi planlanan projede firma bünyesinde vadelendirme imkanı bulunmaktadır.

Proje nerede yer almaktadır?

Limonlu Bahçe Konakları projesi İstanbul İli, Ümraniye İlçesi, Yaman Evler Mahallesi’nde yer almaktadır. Konut projesi Ümraniye’nin en değerli bölgesi olan Yamanevler’in kalbinde yer almaktadır. Ayrıca konut projesi Alemdağ Caddesi’nde yer alması nedeniyle de dikkat çekmektedir. Hemen önünde ise metro durağı yer almaktadır.

Konut projesi köprüye, havalimanına, D-100 Karayolu ve Kuzey Marmara Otoyolu gibi ana arterlere yakın bir konumda yer almaktadır.

Konut proje hakkında detaylı bilgi için 444 25 14 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…