Kategoriler
Proje Haberleri

Limonlu Bahçe Konakları Ümraniye ön satışa çıktı

Sektöründe 23 yıllık geçmişe sahip Akyapı firması tarafından hayata geçirilen konut projesi ön satışa sunulmuştur. Ümraniye’nin En Nefes Alan Projesi sloganı ile tanıtılan konut projesinde ön talep avantajı ile satışlara başlanmıştır. İstanbul Anadolu Yakası, Ümraniye İlçesi’nde yer alan Limonlu Bahçe Konakları Ümraniye projesi 850 milyon TL’lik bir yatırım değerine sahiptir.

Proje 2 Aralık’ta tanıtıldı

Ümraniye konut projesi ile ilgili 02 Aralık 2021 tarihinde Perşembe günü bir tanıtım toplantısı gerçekleştirilmiştir. Bu tanıtım toplantısına Akyapı Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Asmalı, Akyapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Dinçel ve Evrenol Mimarlık ortağı Mehpare Evrenol katılmıştır. Konut projesi Ümraniye’nin önemli bölgelerinden biri olan Yamanevler’de yer almaktadır. Proje Alemdağ Caddesi üzerinde yer alan arsa alanı üzerinde hayata geçirilmektedir.

Ümraniye konut projesinin özelliklerine bakıldığın projenin karma bir proje olduğu görülmektedir. Konut projesi içerisinde konutların dışında ayrıca ticari üniteler de yer almaktadır. Toplam 15 konut bloğundan meydana gelen projede 509 adet daire yer almaktadır. Dairelerin dışında ayrıca toplam 148 adet de ticari ünite yer almaktadır. Akyapı bu güne kadar yaklaşık 3 milyon metrekare civarında inşaata imza atmıştır. Firma şu an itibarı ile ise 1.879 adet konut, 147 adet villa 309 adet ticari ünite olmak üzere toplam 551 bin metrekarelik inşaat alanında faaliyet göstermektedir.

Akyapı bu yılın sıkıntılı olmasına rağmen yıl içerisinde farklı alanlarda 3 farklı proje için harekete geçmiştir. Bu projeler İstanbul’un Ümraniye, Büyükçekmece ve Arnavutköy bölgelerinde gerçekleştirilmektedir. Bu bölgelerdeki ilk proje ise Ümraniye’de yer alan Limonlu Bahçe Konakları Ümraniye projesidir. Firmanın ikinci projesi ise yine İstanbul’da Büyükçekmece’de yer alan villa projesidir. Ayrıca bir diğer üçüncü proje ise İstanbul Hadımköy bölgesinde yer alan sanayi tipi projedir.

Ön talep avantajıyla satışa sunuluyor

İstanbul Anadolu Yakası, Ümraniye’de Alemdağ Caddesi üzerinde yer alan proje konut ve ticari ünitelerden oluşmaktadır. Bu anlamda karma bir proje olan Limonlu Bahçe Konakları Ümraniye projesi Netaş arazisi üzerinde inşa edilecektir. Arazi üzerinde yer alan eski binaların yıkımları devam etmektedir. Yıkım işleminin bitmesinden sonra ise projenin inşaatına başlanacaktır.

Ümraniye konut projesi 51 bin 970 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilecektir. Ayrıca konut projesinin toplam inşaat alanı ise 191 bin 860 metrekaredir. 6 ile 8 kat arasında değişen toplam 15 konut bloğundan oluşmaktadır. 15 adet konut bloğu içerisinde ise 509 konut, ayrıca 148 ticari ünite mevcuttur. Yatay mimari konseptindeki konut projesinde tavan yükseklikleri ise net 3.10 metre olacak şekilde projelendirilmiştir.

Millet Bahçesi’nin hemen yanında yer alan projede 36 farklı tipte 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinden meydana gelmektedir. Konut projesinde dairelerin metrekare fiyatları ise 17 bin 200 TL’den başlamaktadır. Ödeme seçeneği olarak ise banka kredili veya firma bünyesinde vadelendirme imkanı bulunmaktadır.

Konut projesi içerisinde yer alan Baş Çarşı olarak adlandırılan ticari üniteler yer almaktadır Başçarşı içerisinde marketten manava, restorandan kafeye kadar bir çok iş yeri bulunacaktır. Ayrıca 2 bin 450 metrekarelik kapalı sosyal alan projede yer alacaktır. Bu alan içerisinde ise kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, kapalı mini futbol sahası yer almaktadır. Bunların dışında ayrıca basketbol sahası, sauna, buhar odası ve Türk hamamı da bulunmaktadır. Projenin yeşil alana ayrılan bölümlerinde yürüyüş ve koşu parkuru, 67 çeşit bitki yer almaktadır.

Limonlu Bahçe Konakları Ümraniye ne zaman teslim edilecek?

Karma konut projesinin 2024 yılı Aralık ayı içerisinde tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır. Ümraniye konut projesi İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na 28, İstanbul Havalimanı’na ise 49 kilometre mesafededir. Ayrıca ana yollara, eğitim kurumlarına, sağlık kurumlarına, alışveriş merkezlerine çok yakın konumda yer almaktadır. Proje hakkında detaylı bilgi için www.limonlubahcekonaklari.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Ayrıca konut projesi ile ilgili detaylı bilgi için 444 25 14 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…