Kategoriler
Proje Haberleri

Linda Butik’te yüzde 0,99 faizle ödeme

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde, Atış Yapı firması imzasıyla hayata geçirilen Linda Butik konut projesi, toplam 2 bin 681 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

56 dairenin bulunduğu projede 2 konut bloğu yer alıyor. Projedeki konut blokları 7 katlı olarak tasarlandı. Konut projesinde 2+1 tipte ve 3+1 tipte daire seçenekleri mevcut durumda. Sahiplerine hemen teslim edilebilir durumdaki konut projesinde dubleks daire seçenekleri de yer alıyor. Projede sadece 8 adet 3+1 tipte daire bulunuyor. Projede çeşitli ticari alanlar da mevcut.

Projedeki 2+1 tipteki daireler brüt 96, net 84 metrekare, 3+1 dubleks tipteki daireler ise brüt 190, net 129 metrekare büyüklüğe sahip durumda bulunuyor.

Konut projesinin yüzde 82,1’i sahiplerine teslim edilmiş durumda.

Linda Butik konut projesi fiyat listesi

Konut projesindeki en düşük daire fiyatı 298 bin TL olarak belirlendi. Konut projesindeki dairelere yüzde 0,99 faizle konut kredisi kullanarak sahip olabilmek mümkün.

Linda Butik konut projesi sosyal donatı olanakları

Projede çok sayıda sosyal donatı olanağı yer alıyor. Projede çocuk oyun alanları, güvenlik, kameralı güvenlik, basketbol sahası, açık otopark ve merkezi uydu sistemi gibi birçok sosyal donatı özelliği mevcut durumda.

Asansörlü konut projesinde intercom sistemi mevcut. Isınma sistemi olarak kombinin kullanıldığı projede balkon da yer alıyor. Projenin bin 900 metrekaresi yeşil alanlara ayrılmış durumda bulunuyor.

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumdaki konut projesi deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa ediliyor.

Aile yaşamına uygun bir şekilde tasarlanan konut projesi, şık ve modern tasarımıyla ilgi görüyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Proje, Yunuseli’nde butik bir proje olarak inşa ediliyor. Linda Butik konut projesi, Yunuseli Mah. 653. Sok. Osmangazi/Bursa adresinde hayata geçiriliyor.

Konut projesi ile ilgili olan tüm detaylı bilgilere 444 90 16 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.