Kategoriler
Proje Haberleri

Lion City Ankara lansmana özel fiyatlarla satışta

Lion City Ankara projesi avantajlı satış fırsatları ve lüks yaşam standartları ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Ankara’nın Çankaya İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Aslan SC İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde her biri yaklaşık 30 katlı olmak üzere 2 blok yükselmektedir. Bu bloklarda 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Aslan SC İnşaat güvencesi ile geliştirilen projede her biri yaklaşık 30 katlı olmak üzere 2 blok yükselmektedir. Söz konusu bloklarda 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 270 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 230 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde geniş bir sosyal tesis, kapalı yüzme havuzu ve spor alanları bulunmaktadır. Asansör, jeneratör ve su deposu gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ankastre mutfak seti, ebeveyn banyosu, duşakabin, giyinme odası, gömme dolap, kiler ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır. Laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Lion City Ankara konumu hakkında

Proje, Ankara’nın Çankaya İlçesi Yaşamkent Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje şehir manzarasına sahiptir. Bununla birlikte toplu taşıma araçlarına yakın konumda yer almaktadır.

Lion City Ankara fiyatları ne kadar?

Lion City Ankara projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Brüt 270 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 5.100.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (312) 331 19 21 veya 0 (553) 061 80 21 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…