Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Litus İstanbul ön satışları başladı

Litus İstanbul Altunizade Kısıklı Caddesi üzerinde yer alan bir projedir. İş GYO ve Tecim iş birliği ile hayata geçirilen projede ön satışlar başlanmış durumda. Daire ve ofislerden meydana gelen karma proje hakkında merak edilenler, satışta olan dairelerin özellikleri, büyüklükleri ve daha fazla detay haberin devamında bulunmaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Litus İstanbul toplam 7 blok şeklinde yükselmektedir. Blokların 6 tanesi konut, 1 tanesi ofislerden meydana gelmektedir. Projede toplam 13 adet ofis, 98 adet konut yer almaktadır. Konutlar, 2 oda 1 salondan 5 oda 2 salona kadar farklı büyüklüklerde yer almaktadır. Bloklar 4 ve 5 katlı olarak tasarlanmaktadır. Projenin toplam alanı 17 bin 122 metrekaredir. Dairelerin her biri için balkon tasarlanmaktadır. Ayrıca çatı katları için teraslar da projede yer almaktadır. Dairelerin büyüklüklerine göre banyo sayısı değişmektedir. Geniş dairelerde ortak kullanım banyosu dışında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Bu banyolar yatak odası içinde ayrıca bir yerde konumlandırılmıştır. Dairelerin ısınması için merkezi ısıtma sistemi vardır. Yerden ısıtma sistemi hazır olarak bulunmaktadır. Bina içlerinde katlara iniş çıkış için asansör vardır.

Litus İstanbul projesinde site içinde güvenlik hizmetleri 24 saat vardır. Bu hizmetin dışında kameralı güvenlik sistemleri ile de güvenlik sağlanmaktadır. Araç park etmek için kapalı otopark alanı planlanmaktadır. Geniş peyzaj alanında çocukların güvenle oyun oynayabileceği çocuk oyun alanları vardır. Spor yapmak için fitness salonu, kişisel bakım ve güzellik için sauna bulunmaktadır.

Litus İstanbul konumu ve satışları

Proje Altunizade’de yer almaktadır. Sabiha Gökçen Havaalanına 33 kilometre, İstanbul Havalimanı’na 45 kilometre mesafededir. Ayrıca 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 2,3 kilometre ve Avrasya Tüneli’ne 4.1 kilometre mesafede bulunmaktadır. Proje alanından ulaşım hem özel araç ile hem de toplu taşıma araçları ile son derece kolaydır.

Litus İstanbul projesi ön satışları başlamış durumda. Projede yer alan dairelerin fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. Şu anda en düşük konut fiyatı 18 milyon 640 bin olarak belirtilmektedir. Bu fiyatlar zaman içinde değişmektedir. Ayrıca projede kişiye özel ödeme seçenekleri de bulunmaktadır. Daha detaylı bilgi almak için 0850 290 81 18 numarasını arayabilirsiniz.

Diğer yeni projelere göz atmak için tıklayınız…