Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Liva Park Konakları Şile satışları devam ediyor

Liva Park Konakları projesi İstanbul Şile’de yer almaktadır. Kadıoğlu Grup İnşaat tarafından hayata geçirilen bir projedir. Sınırlı sayıda deniz manzaralı lüks villalardan oluşan projede satışlar devam etmektedir. Dubleks ve tripleks villaları özellikleri, fiyatları ve proje hakkında merak edilenleri haberin devamında bulabilirsiniz.

Proje detayları ve villaların özellikleri

Liva Park Konakları Şile dubleks ve tripleks villalardan oluşan bir projedir. Projede toplam 20 adet villa yer almaktadır. Dubleks villalar 5+1 olarak tasarlanmıştır. 5 adet ebeveyn banyolu yatak odası, 1 adet ortak banyo, mutfak ve salondan oluşmaktadır. Tripleks olan villalar ise 6 adet ebeveyn banyolu yatak odası, 2 adet salon, 1 adet misafir banyosu ve mutfak yer almaktadır. Villaların mutfak kısımlarında modern tasarımlı ankastre set yer almaktadır. Vestiyer, giyinme odası, çamaşır odası tüm villalarda mevcuttur. Isıtma sistemi olarak doğalgaz kombi bulunmaktadır. Ve bu doğalgaz mutfakta da mevcuttur. İç kapılar ve pencereler özel tasarımlıdır. Dış kapı ise daha güvenli olduğu içi çelik kapıdır.

Liva Park Konakları deniz manzaralı villalardan oluşmaktadır. Deniz manzarasının yanı sıra geniş sosyal alanlar da mevcuttur. Her villanın kendine ait yüzme havuzu bulunmaktadır. Bu havuzlarda hem küçükler hem yetişkinler yüzmektedir. Isıtma sistemi olduğundan bahar aylarında da havuzlar kullanılmaktadır. Spor yapmak için basketbol sahası ve tenis kortu bulunmaktadır. Ayrıca çocuk oyun alanı da projede yer almaktadır. Bunun dışında gölet ve hobi bahçeleri de vardır. Yeşil ve mavinin birbiri ile uyumuna tanık olan muhteşem projede lansmana özel fırsatlar ile şimdi yerinizi alabilirsiniz.

Liva Park Konakları satışları

Projede bulunan iki villa tipinin de satışları devam etmektedir. Villalar banka kredisi ile vadeli olarak satın alınabilir. Bunun dışında uygun koşullarda takas imkanı da sunulmaktadır. Lansmana özel fiyatlar ve kişisel ödeme avantajları mevcuttur. Şu anda villalar 11 milyondan satışa sunulmaktadır. Büyüklükleri ve konumlarına göre fiyatlarda değişiklik olabilir.

Livapark Konakları güncel fiyatları, takas seçenekleri ve ödeme koşulları için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0539 339 08 09 numarasını arayabilirsiniz. Ek olarak almak istediğiniz bilgileri sorular ile alabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız