Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Livello Pendik yeni sahiplerini bekliyor

Livello Pendik, İstanbul’un en değerli ilçelerinden Pendik’te yer almaktadır. MTR İnşaat ve Akyüz İnşaat’ın ortak projesidir. Sahil kenarında denize oldukça yakında bulunan dairelerin özellikleri, satış fiyatları ve proje hakkında merak edilen diğer detayları haberin devamında bulabilirsiniz.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Livello Pendik toplam 3.452 metrekare inşaat alanı üzerine kurulmaktadır. 3 oda 1 salon ve 4 oda 2 salon olmak üzere toplam 21 adet konut yer almaktadır. Konutların her biri geniş, ferah ve modern yapılıdır. Daire içlerinde kullanışlı iç kapılar, dışında ise çelik kapı bulunmaktadır. Her dairenin kendine özel balkonu bulunmaktadır. Bu balkonlarda hem yaz hem kış aylarında oturup manzara izlemek mümkündür. Daire içlerinde spot aydınlatma bulunmaktadır. Bütün dairelerde özel olarak vestiyer de hazır bulunmaktadır.

Livello Pendik dairelerinde kışın doğalgaz ile ısınma sağlanmaktadır. Projede kombi hazır olarak yer almaktadır. Yazın serinlemek için ise klima kullanılmaktadır. 3 oda 1 salon dairelerde sadece 1 adet banyo bulunmaktadır. 4 oda 2 salon dairelerde ise hem ortak kullanımlı hem de ebeveyn banyosu bulunmaktadır. 4+2 dairelerde ebeveyn banyosu dışında yatak odası içinde ayrıca giyinme odası da mevcuttur. Site içindeki araçları park etmek için kapalı otopark hazır bulunmaktadır.

Livello Pendik ulaşım avantajları ve fiyatları

Proje Pendik merkeze sadece 2 dakika mesafededir. Market, alışveriş merkezi, manav, kreş, anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise, hastane, sağlık ocağı, eczane, cami ve semt pazarına yakındır. Daha uzak yerlere ulaşım için hem özel araç hem toplu taşıma araçları kullanılmaktadır. Toplu taşıma olarak tren istasyonu, metro, dolmuş, otobüs, minibüs, marmaray bulunmaktadır.

Livello Pendik daireleri büyüklüklerine göre farklı fiyatlara sahiptir. Projede bulunan 3 oda 1 salon daireler brüt 110, net 96 metrekare büyüklüğündedir. Şu anda fiyatları 3 milyondan başlamaktadır. 4 oda 2 salon daireler brüt 220, net 180 metrekare büyüklüğündedir. Bu daireler ise şu anda 4 milyon 500 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Proje kentsel dönüşüm projesi olduğundan tapu masrafı yoktur. Ayrıca yüzde 70 kredi imkanı da sunulmaktadır. Dairelerin güncel fiyatları için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0 (539) 361 10 01 numarası bulunmaktadır.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız