Kategoriler
Proje Haberleri

Livera Homes Kemerburgaz teslim tarihi

İstanbul’un Eyüp ilçesine bağlı Kemerburgaz’da, Fimar Yapı imzasıyla hayata geçirilen Livera Homes Kemerburgaz konut projesi, 1400 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

70 daireden meydana gelen konut projesinde; 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 tipte daire seçenekleri mevcut. Ağustos 2020 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi planlanan projedeki dairelerin büyüklükleri, 70 metrekare ila 259 metrekare arasında değişiyor. Projede dubleks daire seçenekleri de mevcut. Projenin hemen teslim edilebilir bloğunda 28 daire, Ağustos 2020’de teslim edilecek bloğunda ise 42 daire mevcut durumda bulunuyor.

Livera Homes Kemerburgaz konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki dairelerin fiyatları 536 bin TL’den başlıyor. Projede Ziraat Bankası’ndan 0.98 faiz oranlı banka kredisi kullanabilmek mümkün. Ayrıca kişiye özel ödeme planları da oluşturulabiliyor.

Livera Homes Kemerburgaz konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde birçok sosyal donatı özelliği yer alıyor. Projede açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, sauna, SPA, güvenlik, kameralı güvenlik ve kapalı otopark gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri mevcut durumda.

Asansörlü konut projesinde balkon da var. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumda bulunuyor. Konut projesi, yeşil ve geniş alanlarıyla dikkat çekiyor. Şık ve modern tasarımıyla ilgi gören konut projesi, şehir stresinden uzak bir yaşam sunuyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Proje, İstanbul’un yeşili en bol bölgelerinden birinde hayata geçiriliyor. Kemerburgaz metro durağına yürüme uzaklığındaki projeden İstanbul Havalimanı’na ve Gayrettepe’ye kolayca ulaşabilmek mümkün.

Sarıyer, 4. Levent, Maslak, Mecidiyeköy ve köprü bağlantılarına da kolaylıkla ulaşılabilen konut projesi, merkezi konumuyla dikkat çekiyor.

Livera Homes Kemerburgaz konut projesi, Mithatpaşa Mah. Selanik Bulvarı No: 186 Kemerburgaz-Eyüp/İstanbul adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili tüm detaylı bilgilere 0212 360 0605 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.