Kategoriler
Proje Haberleri

Livin Terra teslimleri yaklaştı

Livin Terra projesi Antalya, Muratpaşa’da yer alan bir projedir. HBM Yapı tarafından hayata geçirilen projede ferah ve modern dairelere yer verilmektedir. Satışları devam eden dairelerin özellikleri, satış fiyatları ve proje hakkında merak edilen diğer detaylar haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Livin Terra 274 metrekare arsa üzerine inşa edilmektedir. Bu alan üzerinde toplam 6 adet daire bulunmaktadır. Dairelerin her birinde balkon bulunmaktadır. Balkonlar hem yaz hem kış aylarında kullanım için uygundur. Amerikan mutfaklarda fırın da hazır olarak bulunmaktadır. Mutfak tezgahı akriliktir. Mutfakta ayrıca BOSH marka üçlü ankastre set vardır. Her dairede bir adet banyo vardır. Bu banyolarda birinci sınıf kalitede duş ve klozet takımı bulunmaktadır. Konutlar yerden ısıtma sistemi ile ısınmaktadır. Tüm odalarda yerden ısıtma vardır. Yazın serinlemek içinse klima kullanılmaktadır. Klima da tüm odalarda mevcuttur.

Livin Terra projesi konum olarak pek çok yere yürüme mesafesindedir. İlkokul, ortaokul, hastane, semt pazarı, market, sağlık ocağı, eczaneye yürüme mesafesindedir. Ayrıca bölgenin önemli alışveriş merkezlerinden biri olan Terracity AVM’ye de yürüme mesafesindedir. Projenin yakınlarında bir çok sosyal alan bulunmaktadır. Çocuklar için özel oyun alanları ve parklara yakın mesafededir. Uzak yerlere ulaşım için özel araç ve toplu taşıma araçları kullanılmaktadır.

Livin Terra daire fiyatları ve satışları

Projede yer alan daireler tek tiptir. 2 oda 1 salondan oluşan daireler brüt 85, net 75 metrekare kullanım alanına sahiptir. Daireler kredi kullanımına uygundur. Dairelerin teslimleri için 2022 yılının Ekim ayı verilmektedir. Şu anda daireler 3 milyon 650 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Projede yer alan dairelerin fiyatları zaman içinde değişebilir. Güncel fiyatlar ve satış avantajları için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0 (538) 020 55 90 numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız