Kategoriler
Proje Haberleri

Livza Zeytinburnu teslim tarihi

İstanbul’un Avrupa yakasındaki ilçelerden Zeytinburnu ilçesinde, Tesa Yapı şirketi tarafından inşa edilen Livza Zeytinburnu konut projesi, toplam 2 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Toplam 14 bin metrekarelik satılabilir alanın yer aldığı projede, 104 daire ve 2 katlı ticari alan bulunuyor. Tek bloktan oluşan projede 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte daireler var. Projedeki 2+1 daireler 89 ila 102 metrekare, 3+1 daireler 129 ila 151 metrekare, 4+1 daireler ise 196 metrekare büyüklüklerde.

Konut projesinin Haziran 2020 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor.

Livza Zeytinburnu konut projesi ödeme seçenekleri

Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 907 bin TL’den, 3+1 tipteki daireler 968 bin TL ila 1 milyon 237 bin TL’den, 4+1 tipteki daireler ise 1 milyon 567 bin TL ila 1 milyon 815 bin TL arasında fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Konut projesinde yüzde 10 peşinat verip kalan kısım için 36 ay vade farksız taksit yapabilmek mümkün. 6 ayda 1 olmak üzere de 2 ara ödeme yapılıyor.

Livza Zeytinburnu konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde çok sayıda sosyal donatı özelliği mevcut. Projede çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik ve kapalı otopark gibi birçok sosyal donatı olanağı var.

Asansörlü olan konut projesinde, ısıtma sistemi olarak merkezi sistem tercih ediliyor. Konut projesindeki dairelerde ısı pay ölçer bulunuyor. Proje, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçiriliyor.

Konut projesinin tam konumu neresi?

Bir kentsel dönüşüm projesi olarak inşa edilen konut projesi, oldukça merkezi bir konumda bulunuyor. Toplu taşıma olanaklarına da yakın bir yerde yer alan proje, Zeytinburnu Meydanı’na yürüme mesafesinde. Konut projesi, 58. Bulvar Caddesi ve Olivium Alışveriş Merkezi’ne de oldukça kolay ulaşılabilir bir noktada.

Livza Zeytinburnu konut projesi, Veliefendi Mah. 74. Sok. Zeytinburnu/İstanbul adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi ile ilgili bütün detaylı bilgilere 0212 477 77 00 numaralı telefondan ulaşabilmek mümkün.