Kategoriler
Emlak Haberleri

Livza Zeytinburnu’nda satışlar başladı

Tesa Yapı tarafından İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, Veliefendi Mahallesi’nde hayata geçirilen Livza Zeytinburnu projesinde ön talep toplama süreci başladı.

2 bin metrekare büyüklüğündeki arsa parseli üzerinde inşa edilen Livza Zeytinburnu Evleri projesi 13 katlı tek blokta toplam 101 daire ve 2 katlı ticari alanda 8 adet ticari ünüteden meydana geliyor.

Hafriyat çalışmalarına başlanan Livza Zeytinburnu projesinin 2019 yılı Temmuz ayı içerisinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır.

Bir kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Livza Zeytinburnu projesinde 89 metrekare ile 196 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerdeki 2+1, 3+1 ve 4+1 tipindeki dairelerden meydana geliyor. Projede 2+1 daireler 88 ile 115 metrekare, 3+1 daireler 127 ile 152 metrekare, 4+1 daireler ise 198 ile 208 metrekare büyüklüğünde tasarlandı.

2019 yılında tamamlanması planlanan 90 bin metrekare büyüklüğe sahip şehir parkına yakın bir konumda yer alan Livza Zeytinburnu projesinin hemen önünde Kazlıçeşme-Söğütlüçeşme ve Yenikapı-Sefaköy metro hattına ait olmak üzere iki ayrı hattın metro durakları yer alıyor.

Livza Zeytinburnu projesinde yer alan dairelerin satış fiyatları 650 bin TL’den başlıyor 1 milyon 750 bin TL’ye kadar yükseliyor.

Banka kredili ödeme seçeneklerinin dışında ayrıca firma bünyesinde kredili veya vadeli ödeme seçenekleri sunulan Livza Zeytinburnu projesinde müşterilerine özel ödeme seçenekleri de yer alıyor.

Livza Zeytinburnu projesinde mini futbol sahası, kapalı çocuk oyun alanları, sauna, Fin hamamı, Türk Hamamı, dinlenme alanları, fitness center, yürüyüş alanı, bay-bayan çok amaçlı sohbet toplantı alanları ve mescitler yer alıyor.

Tel: 0212 477 77 00