Kategoriler
Proje Haberleri

Loca Beşiktaş satışa sunuldu

Kütan İnşaat firması İstanbul, Beşiktaş’ta hayata geçireceği yeni projesi için harekete geçti. Projede toplam 36 adet bağımsız bölüm yer alacaktır. Kütan İnşaat imzasıyla hayata geçirilen proje, Türkali Mahallesi / Ihlamurdere Caddesi No: 121 Beşiktaş adresinde yer almaktadır. 2 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip olacak projede toplam 36 bağımsız alan yer alacaktır. Loca Beşiktaş projesi ile ilgili daha detaylı bilgiye haberimizin devamından sahip olabilirsiniz.

Loca Beşiktaş Konut Projesi Detayları

Beşiktaş konut projesi üç farklı konut tipiyle satışa sunulacaktır. Konut projesi 480 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşaProjedeki konutlar 1+1 , 2+1 ve 3+1 dubleks daire tipi olarak tasarlanmıştır. Ayrıca dairelerin büyüklükleri 55 metrekare ile 130 metrekare arasında değişmektedir. Proje kapsamında hayata geçirilen konutların içerisinde birçok olanak sunulmaktadır. Asansör, jeneratör, kombi,  birinci sınıf malzemeler ve hidrofor su deposu bulunacaktır.

Proje Konumu ve Daire Fiyatları Hakkında

Loca Beşiktaş projesi Nişantaşı’na, Teşvikiye’ye, Beşiktaş sahile, E-5 boğaz köprüsü girişine ve Barbaros bulvarına 5 dakikalık mesafede konumlandırılmıştır.

Ayrıca proje kapsamında daire satışları lansman fiyatlarıyla devam etmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 1 milyon 700 bin TL’den başlamaktadır. Konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları 3 milyon 750 bin TL’ye kadar yükselmektedir. Ayrıca Beşiktaş konut projesine peşin ve 3-6-9 ay taksitli ödeme seçenekleri ile sahip olama imkanı sunulmaktadır.

Beşiktaş konut projesi ne zaman teslim edilecek?

Beşiktaş Ihlamurdere caddesi üzerinde ve evlendirme dairesine komşu olan projenin inşaatına 10 Kasım 2021’de başlanmıştır. Projenin teslim tarihi ise 30 Ekim 2022 olarak belirlenmiştir.

Ayrıca proje ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0212 669 34 64 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Daha fazla proje haberleri için tıklayınız…