Kategoriler
Proje Haberleri

Loca Hill projesi ödeme seçenekleri

Mersin’in Tarsus ilçesinde, Avcı Birlik İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Loca Hill konut projesi, toplam 74 adet daireden meydana geliyor.

Projede toplam 3 konut bloğu yer alıyor. Projedeki bloklar 14 katlı olarak tasarlandı. Konut projesindeki tüm daireler 4+1 tipte tasarlandı. Projedeki daireler 225 metrekare büyüklüğe sahip durumda bulunuyor.

Konut projesinin 2020 yılının ortalarında sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Loca Hill konut projesi fiyat bilgisi

Sadece 4+1 tipteki dairelerin bulunduğu projedeki konutlar, 465 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor. Projede çeşitli ödeme seçenekleri mevcut. İnşaat firması bünyesinde taksitlendirme yapılabilen konut projesinde, banka kredisi kullanarak da konut sahibi olabilme imkanı var.

Loca Hill konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde çeşitli sosyal donatı özellikleri yer alıyor. Projede geniş peyzaj alanları, yürüme yolu, barbekü alanı, kameriye, çocuk oyun alanları, açık yüzme havuzu, spor sahası, açık otopark, kapalı otopark, güvenlik ve kameralı güvenlik gibi birçok sosyal donatı olanağı mevcut durumda bulunuyor.

Asansörlü konut projesinde, ısınma sistemi olarak kombi tercih ediliyor. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı. Konut projesi, aile yaşamına uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, Mersin şehir merkezine ortalama 28 kilometre uzaklıkta yer alan Tarsus ilçesi Kaleburcu Köyü mevkiinde inşa ediliyor. Loca Hill konut projesi, Ergenekon Mahallesi, 12174 Sokak, 177 Cadde, No: 128, Tarsus, Mersin adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili olan tüm detaylı bilgilere 0324 613 30 44 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.