Kategoriler
Proje Haberleri

Loca Torunoğlu Tınaztepe satışta

Loca Torunoğlu Tınaztepe projesi bölgenin prestijli proje olarak dikkat çekmekte olup üst kalitede bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Söz konusu konut projesi konum olarak Kocaeli İli, Başiskele İlçesi, Fatih Mahallesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bahsi geçen proje Torunoğlu A.Ş. firması tarafından hayata geçirilmektedir. İzmit konut projesi içerisinde toplam 56 adet daire yer almaktadır. Projede daire özellikleri, büyüklüğü, nerede olduğu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin özellikleri neler?

Torunoğlu firması imzası taşıyan proje Fatih Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Kocaeli konut projesi 4 katlı toplam 4 adet konut bloğundan meydana gelmektedir. 4 adet konut bloğunda ise toplam 56 adet meskene yer verilmektedir. Konut projesinde yer alan daireler ise 3+1, 4+1, 3+1 bahçe dubleks daireler mevcuttur. Ayrıca konut projesinde 4+1 bahçe dubleks ve 3+1 çatı dubleks daireler yer almaktadır.

Satışa sunulan 3+1 tip dairelerin büyüklüğü brüt 165 metrekaredir. Ayrıca 3+1 dairelerin net büyüklüğü ise 155 metrekare olarak tasarlanmıştır. 4+1 tip dairelerin bürüt alanı 195 metrekare, net alanı ise 185 metrekare olarak tasarlanmıştır. Konut projesinde ki daireler kombi (Doğalgaz) ısıtma sistemlidir. Ve ayrıca ses yalıtımı ve ısı yalımımı projedeki dairelerde yer almaktadır. Projede 7/24 saat güvenlik hizmeti ve asansör bulunmaktadır. Otomobilleri park edebilmek için açık otopark alanı yer almaktadır.

Sosyal alanlar içerisinde açık yüzme havuzu, spor alanı, sauna gibi alanlar yer almaktadır. Ayrıca proje içerisinde çocuk oyun parkı, basketbol sahası da yer almaktadır. Konut projesinin yüzde 70’i yeşil alana ayrılmış durumdadır.

Projede yer alan konutlarda duşa kabin, fiber internet alt yapısı, kiler gibi birçok özellik mevcuttur.  Ayrıca konutlarda giyinme odası da yer almaktadır. Alüminyum doğrama, çelik kapı, ısı cam, çamaşır odası gibi özellikler de projedeki dairelerde yer almaktadır.

Loca Torunoğlu Tınaztepe nerede yer alıyor?

Söz konusu konut projesi Kocaeli İli, Başiskele İlçesi, Fatih Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Konut projesi anayola, minibüs ve otobüs duraklarına yakın bir konumda yer almaktadır. Ayrıca konut projesi E-5 karayoluna, havaalanına ulaşım imkanı bulunmaktadır. Proje ayrıca eğitim kurumlarına, marketlere ve çocuk parklarına yakın bir konumdadır. Şehir merkezine 10 dakika, alışveriş merkezlerine ortalama 8 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise 45 dakika mesafede bulunmaktadır.

Loca Torunoğlu Tınaztepe fiyatları ne kadar?

Loca Torunoğlu Tınaztepe projesinde fiyatlar metrekaresine, bulunduğu kat ve cephesine göre farklılık göstermektedir.

165 metrekare brüt alana sahip 3+1  dairelerin fiyatları 3 milyon 795 bin TL’den başlamaktadır.

195 metrekare brüt alana sahip 4+1  tip dairelerin fiyatları ise 4 milyon 485 bin TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 444 79 72 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…