Kategoriler
Proje Haberleri

Locamahal Veliefendi kampanyalı satışları devam ediyor

Locamahal Veliefendi konut projesi İstanbul’un Zeytinburnu İlçesi’nde yer almaktadır. Söz konu proje İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Kiptaş tarafından hayata geçirilmektedir. 36.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde her biri 13 katlı 8 blok ve toplam 1262 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

İBB bünyesinde faaliyette bulunan Kiptaş tarafından geliştirilen proje 36.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde her biri 13 katlı 8 blok ve toplam 1262 adet daire bulunmaktadır. Söz konusu daireler 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 99 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 154 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 207 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur.

Sosyal alanlar içerisinde 650 metre uzunluğunda spor parkuru bulunmaktadır. Bununla birlikte kelebek bahçesi, çocuk oyun alanları ve kapalı yüzme havuzu bulunmaktadır. Bloklarda asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca güney tarafında bakan bloklardaki daireler deniz manzarasına sahiptir.

Locamahal Veliefendi konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Zeytinburnu İlçesi Profesör Doktor Turan Güneş Caddesi üzerinde inşa edilmektedir. Söz konusu proje isminden de anlaşıldığı gibi Veliefendi Hipodromu’nun hemen üst sokağında yükselmektedir. E-5 otoyoluna doğrudan ulaşım sağlanmaktadır. Aynı zamanda Zeytinburnu metro durağına sadece 5 dakikalık bir mesafededir. Üstelik yakın çevresinde Sante Plus Hastanesi, Marmara Forum AVM ve İstanbul Eğitim Hastanesi yer almaktadır.

Locamahal Veliefendi fiyatları ne kadar?

Locamahal Veliefendi projesinde yüklenici firma tarafından yüzde 20 peşinat + 36 ay vade farksız taksit kampanyası düzenlenmektedir. Ayrıca peşinat miktarı artırılarak, farklı ödeme planları da oluşturulmaktadır.

Bu proje hakkında fiyat bilgisi ve detaylı bilgi almak için 444 30 49 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…