Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Locus Edremit Villaları satışları devam ediyor

Locus Edremit Villaları projesi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yer alan bir projedir. Tamamı villalardan oluşan proje Anadolu İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Şu anda inşaat aşamasında olan villalar, özellikleri, proje detayları ve fiyatlar hakkında merak edilenleri haberin devamında bulabilirsiniz.

Proje hakkında merak edilenler ve villaların özellikleri

Locus Edremit Villaları, Girne’de konforlu ve rahat bir yaşam sunmaktadır. Toplam 21 adet villadan oluşan bir projedir. Projede 4+1 ve 5+1 olarak iki farklı büyüklükte villa bulunmaktadır. Her bir villa 2 katlıdır. Villalarda yatak odalarının içinde ek olarak giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca ortak kullanım için de geniş bir banyo ve WC bulunmaktadır. Villaların alt katlarında mutfak ve yemek alanı yer almaktadır. Birinci katta ise yatak odaları ve duşlar bulunmaktadır. Birinci kattan manzara izlemek için özel balkonlar vardır. Bu balkonlarda hem yaz aylarında hem kış aylarında oturmak mümkündür. Villaların en üst katında ise özel teras alanı bulunmaktadır. Villalarda bağımsız ısıtma sistemi vardır.

Locus Edremit Villaları doğa ile iç içe huzurlu bir yaşam sunmaktadır. Yeşillikler ile çevrili proje alanında zeytin ağaçları altında dinlenme yerleri bulunmaktadır. Bunun dışında her villanın kendine özel yüzme havuzu bulunmaktadır. Ayrıca bahçe ve teras alanı da mevcuttur. Site içerisinde güvenlik sistemleri vardır. Sitede 1 kilometre içerisinde büyük marketler, elit restoranlar, kafeler, plajlar ve casinolar vardır. Araç park etmek için hem kapalı hem açık otopark bulunmaktadır.

Locus Edremit Villaları konum avantajları

Proje Girne’nin en önemli caddelerinden birisi olan Karaoğlanoğlu Caddesi’ne 75 metre uzaklıktadır. Tarihi Girne Kalesi’ne 5.8 kilometre ve denize 350 metre mesafededir. Proje konumu yakınında oteller de bulunmaktadır. Bu otellerden Merit Park Otel’e 600 metre ve Merit Cyristal Cove Otel’e 4.2 kilometre mesafededir.

Locus Edremit Villaları fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir.

Bu villalardan 4 oda 1 salon olanları iki tip şeklindedir. 400 metrekare büyüklükte olan 4+1 villalar 10 milyon 750 binden başlamaktadır.

514 metrekare büyüklükte olan 4 oda 1 salon villalar ise12 milyon 250 binden başlamaktadır.

Bunlara ek olarak 5 oda 1 salon olan 480 metrekare büyüklüğündeki villalar 12 milyondan başlamaktadır. Projenin 2023 yılı ikinci çeyreğinde tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır.

Villaların fiyatları zaman içinde değişebilmektedir. Bu sebeple en güncel bilgileri almak için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Proje için iletişime geçebileceğiniz numara 0533 831 59 85’dir.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız