Kategoriler
Proje Haberleri

Loft Konutları Pınarbaşı avantajlı ödeme seçenekleri ile satışta

Loft Konutları Pınarbaşı projesi lüks yaşam alanları ve avantajlı ödeme seçenekleri ile satışa sunulmuştur. Projenin konumu Kahramanmaraş’ın Elbistan İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Köker Yapı güvencesiyle hayata geçirilmektedir. 6337,75 metrekarelik arsa alanı üzerinde 1 zemin ve 5 normal kat olmak üzere toplamda 6 katlı binalar bulunmaktadır. Binalarda 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Köker Yapı tarafından hayata geçirilen proje 6337,75 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde yer alan projede 1 zemin ve 5 normal kat olmak üzere toplamda 6 katlı binalar bulunmaktadır. Her katta 3 daire ve girişte ise 2 daire yer almaktadır. Bu daireler 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 190 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 152 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için her daire için birden fazla otopark alanı mevcuttur. Ortak alan içerisinde çocuk oyun parkı, kamelyalar, süs havuzu ve yürüyüş parkuru bulunmaktadır.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Bir adet büyük bir adet küçük olmak üzere iki adet balkon yer almaktadır. Bununla birlikte her dairenin kiler alanı mevcuttur.

Loft Konutları Pınarbaşı konumu hakkında

Proje, Kahramanmaraş’ın Elbistan İlçesi Pınarbaşı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik projenin 4 cephesi de yol olması sebebiyle önünün kapanma durumu yoktur. Çarşıya ve pek çok lokasyona yürüme mesafesinde yer almaktadır.

Loft Konutları Pınarbaşı fiyatları ne kadardır?

Loft Konutları Pınarbaşı projesinde devlet destekli satışlar yapılmakta olup nakit ve vadeli ödeme seçenekleri bulunmaktadır. Alıcılar 4 şekilde ödeme gerçekleştirebilmektedir. Bu ödeme şekilleri nakit, devlet destekli, devlet destekli kredili sistem ve devlet destekli banka kredili seçeneklerden oluşmaktadır. Devlet destekli banka kredili seçeneği ile devlet bankalarından 0.99 kredi oranı ile konut sahibi olabilmektedir. Brüt 190 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 1.290.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (344) 413 10 10 veya 0 (533) 387 82 77 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…