Kategoriler
Proje Haberleri

Loft Park Residence’ta kişiye özel ödeme seçenekleri

Trabzon’un Yomra ilçesinde, E.Ö.Ç Mimarlık imzasıyla hayata geçirilen Loft Park Residence konut projesi, toplam 5 bin metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

4 bloktan oluşan projede 102 konut mevcut. Projede 1+1 tipte, 2+1 tipte ve 3+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Projedeki konutların büyüklükleri, 86 metrekare ila 176 metrekare arasında değişiyor.

Yüzde 30’u satılan projenin Mart 2020 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Loft Park Residence konut projesi fiyat listesi

Projedeki 1+1 tipteki daireler 335 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 2+1 tipteki daireler 445 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 3+1 tipteki konutlar ise 560 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Projede kişiye özel ödeme seçeneklerinden yararlanarak daire sahibi olabilmek mümkün.

Loft Park Residence konut projesi sosyal donatı olanakları

Projede çok sayıda sosyal donatı olanağı mevcut. Projede sauna, Türk hamamı, kreş, güvenlik, kameralı güvenlik, futbol sahası, basketbol sahası, kapalı otopark, süs havuzu ve mescit yer alıyor.

Asansörlü proje, ankastre beyaz eşyalarla donatıldı. Merkezi ısıtma sisteminin kullanıldığı konut projesindeki dairelerde ısı pay ölçer de var. Ebeveyn banyolu projede balkon da mevcut. Projede bulunan balkonlar birbirlerini göremeyecek şekilde konumlandırıldı. Projede depo ve kiler de yer alıyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapıldı. Projede pasif iklimlendirme modeli kullanılıyor. Aile yaşamına uygun tasarlanan konut projesi, şık mimarisiyle ilgi görüyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Proje, Trabzon Kaşüstü’nde hayata geçiriliyor. Serin iklimli bir konumda inşa edilen projedeki tüm daireler deniz ve vadi manzarasına sahip.

Loft Park Residence konut projesi, Kaşüstü Mah. Muratlı Cad. No: 90 Yomra/Trabzon adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi ile ilgili olan tüm detaylı bilgilere 0462 321 78 54 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.