Kategoriler
Proje Haberleri

Lokasyon Eryaman satışta

Lokasyon Eryaman konut projesi MÇ Yatırım Yapı A.Ş. firması tarafından inşa edilmektedir. Konut projesi Ankara İli, Etimesgut İlçesi, Eryaman’da yer almaktadır. Söz konusu konut projesinde inşaat çalışmalarına başlanmıştır. Ayrıca konut projesinde satış süreci de başlamıştır. Daire tipleri neler, büyüklükleri ne kadar? Satılık daire fiyatları ne kadar, ne zaman teslim edilecek? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Konut projesi 12 bin 785 metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Ankara’nın yükselen değeri Eryaman’da, MÇ Yatırım Yapı A.Ş. tarafından hayata geçirilen Lokasyon Eryaman projesi, şehrin her yerine kolayca ulaşmanızı sağlayacak merkezi konumu ve modern yaşam alanlarıyla dikkat çekiyor.

Eryaman’ın merkezinde, yüksek hızlı tren YHT istasyonuna, Metromall ve Optimum Alışveriş Merkezlerine yürüme mesafesinde bulunmaktadır. 3 bloktan oluşan projede 2 blok konut, 1 blok ofis olarak planlanmıştır. Konut bloklarında 81 adet 2+1 daire, 48 adet 2+1 standart daire ve 52 adet 2+1 ekstra büyük daireler bulunmaktadır. Ayrıca ofis bloğunda ise 16 adet butik balkonlu ve teraslı ofis yer almaktadır. Ve ayrıca 26 adet cadde mağazası ve sosyal donatı alanları projede yer almaktadır. Proje, lüks mimari anlayışı ve göz alıcı premium detaylarla inşa edilmektedir.

Lokasyon Eryaman ne zaman teslim edilecek?

Eryaman konut projesi, Etimesgut, Eryaman’ın merkezinde, yüksek hızlı tren YHT istasyonuna, Metromall ve Optimum Alışveriş Merkezlerine yürüme mesafesindedir. Konut projesinin 24 ayda tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır.

Lokasyon Eryaman projesi, modern yaşam alanlarıyla Eryaman’da yeni bir yaşam merkezi sunmaktadır. Proje, lüks mimari anlayışı ve göz alıcı premium detaylarıyla dikkat çekmektedir. 2 blok konut ve 1 blok ofis olmak üzere toplam 3 bloktan oluşmaktadır. Ayrıca projede, 81 adet 2+1 daire, 48 adet 2+1 standart daire ve 52 adet 2+1 ekstra büyük daire bulunmaktadır. Ofis bloğunda ise 16 adet butik balkonlu ve teraslı ofis yer almaktadır.

Proje, 26 adet cadde mağazası ve sosyal donatı alanları ile modern bir yaşam alanı sunmaktadır. Sosyal donatı alanları arasında; açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, fitness salonu bulunmaktadır. Ayrıca sauna, buhar odası, çocuk oyun alanı, kafe, restoran gibi imkanlar yer almaktadır.

Lokasyon Eryaman nerede yer almaktadır?

Konut projesi, Eryaman’ın merkezinde, şehrin her yerine kolayca ulaşmanızı sağlayacak konumdadır. Proje, yüksek hızlı tren YHT istasyonuna, Metromall ve Optimum Alışveriş Merkezlerine yürüme mesafesinde yer almaktadır.

Konut projesinin satış ofisi ve adresi, Prof. Necmettin Erbakan Caddesi Etimesgut / ANKARA adresindedir. Ayrıca proje hakkında daha detaylı bilgi için projenin satış ofisini ziyaret edebilir veya internet sitesi üzerinden bilgi alabilirsiniz. Veya 0312 312 6 312 ve 0312 236 0 235 numaralarını arayarak bilgi alabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…