Kategoriler
Proje Haberleri

Lotus Batıkent daire satışları devam ediyor

Lotus Batıkent konut projesi modern mimarisi ve kaliteli malzemelerle tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. Eskişehir Tepebaşı İlçesinde yükselen proje AYD Yapı firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar tek konut tipine sahiptir. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje, Tepebaşı’nın Batıkent Mahallesindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Aynı zamanda Lotus Batıkent modern ve lüks daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler akıllı ev sistemlerine sahiptir. Bu sayede dairenizin uzakta olsanız dahi kolayca kontrol altına alabilirsiniz. Ayrıca daire içlerinde vestiyer, ebeveyn banyosu, panjur, görüntülü diafon, ankastre set gibi donanımlar yer almaktadır. Bunun yanı sıra daire içlerinde yerden ısıtma sistemine yer verilmiştir.

Proje sosyal olanaklar bakımından da oldukça zengindir. Site içerisinde çocuk oyun parkı, yürüyüş yolları, oturma alanları gibi sosyal alanlar bulunmaktadır. Bunların yanı sıra kamera sistemi, kapalı garaj, otopark, güvenlik gibi hizmetler de sunulmaktadır. Çanakkale Merkez konut projesinde tek tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Proje 4+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda 4+1 tip daireler 190 metrekare büyüklüğündedir. Proje toplam 6 blok, 36 daireden meydana gelmektedir.

Lotus Batıkent konumu ve fiyatları hakkında

Lotus Batıkent konut projesi, Eskişehir Tepebaşı, Batıkent bölgesinde konumlandırılmıştır. Proje aynı zamanda günlük yaşamada ihtiyaç duyulan pek çok noktaya da yakın mesafede yer almaktadır.

Bu konutlarda fiyatları dairenin bulunduğu kat ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden daireler lansmana özel avantajlarla satışa sunulmaktadır.

190 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip daireler 1 milyon 850 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0222 220 72 90 ve 0532 435 61 26 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…