Kategoriler
Proje Haberleri

Lotus Eryaman Kasım 2022’de teslim

Lotus Eryaman konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Ankara’nın Etimesgut İlçesinde yükselen proje Özşeker Grup firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar dükkan ve dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Etimesgut İlçesi Şeker Mahallesi üzerindeki 6 bin 200 metrekarelik alan içerisinde inşa edilmektedir. Projede tek tip daire seçeneği sunulmaktadır. Bu dairelerin hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Ankara konut projesinde kaliteli işçiliğe sahip dükkanları ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamında ısıtmalı ve TV sistemli balkonlar, ankastre set, görüntülü diafon gibi olanaklara sahiptir.

Site içerisinde basketbol/ futbol sahası, çocuk oyun alanları, çardaklar, kapalı-açık otopark gibi olanaklar yer almaktadır. Bunun dışında asansör, 24 saat güvenlik, jeneratör, su deposu ve hidrofor gibi donanımlar da sitede yer almaktadır. Proje, 2 blok ve 80 daireden meydana gelmektedir. Ayrıca proje kapsamında 6 adet ticari birimde yer almaktadır. Daireler 2+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca bu dairelerin büyüklükleri brüt 85 metrekare olarak tasarlanmıştır. Dükkanlar ise 250 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Lotus Eryaman fiyatları ne kadar?

Ankara konut projesinde kapsamında satışları devam eden;

85 metrekare brüt alanlara sahip 2+1 daireler 950 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda daire satışlarında lansman fiyatları devam etmektedir.

Lotus Eryaman nerede yer alıyor?

Konut projesi Ankara İli, Etimesgut İlçesi, Şeker Mahallesi’nde yer almaktadır. Ayrıca proje günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok noktaya da yakın mesafededir. Ulaşımı da kolay ve rahattır. Eryaman konut projesinin 2022 yılı Kasım ayında tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0543 697 35 37 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…