Kategoriler
Proje Haberleri

Lotus Göl Evleri ön satışta

Lotus Göl Evleri projesi, İstanbul’un Avrupa Yakası’nda, Avcılar İlçesi’nde yer alan bir konut projesidir. Lotus Göl Firuzköy projesi, Firuzköy Mahallesi’nde, Küçükçekmece Gölü’ne yakın bir konumda inşa edilmektedir. Konut projesi Lotus Konut Proje Yapı firması tarafından inşa edilmektedir. Daire tipleri neler, büyüklükleri ne kadar? Satılık daire fiyatları ne kadar, ne zaman teslim edilecek? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Lotus Göl Evleri projesi 6 bin 868 metrekare büyüklüğündeki arsa parseli üzerinde yükselmektedir. 6 bin 868 metrekarelik arsa üzerinde 3 konut bloğu yer almaktadır. 3 konut bloğunda ise toplam 157 adet konut yer almaktadır. Konutların dışında ayrıca 8 adet ticari ünite yer almaktadır. 23 bin 560 metrekare toplam inşaat alanına sahip projede 2023 yılında inşaat çalışmalarına başlanmıştır.

Avcılar konut projesinde yer alan konutlar 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanmıştır. 2+1 tip konutların büyüklükleri 89.77 metrekare ile 98.22 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 2+1 tip konutların büyüklükleri 134.98 metrekare ile 164.37 metrekare arasında değişmektedir.

Lotus Göl Evleri projesinin konumu, ulaşım olanakları ve sosyal olanakları ile öne çıkan bir projedir. Proje, İstanbul’un merkezine yakın bir konumda yer almaktadır. Projeye ulaşım, metro, otobüs ve minibüs ile sağlanabilmektedir. Projenin yakın çevresinde alışveriş merkezleri, hastaneler, okullar ve parklar bulunmaktadır. Ayrıca proje İstanbul Üniversitesi, Pelikan AVM, Torium AVM’ye yakın bir konumda yer almaktadır.

Yüzde 67’si peyzaj alanına ayrılmış projenin sosyal olanakları arasında fitness merkezi, sauna, çocuk oyun alanı mevcuttur. Ayrıca projede yürüyüş parkuru ve açık otopark, kapalı otopark yer almaktadır.

Lotus Göl Evleri fiyatları ne kadar?

Lotus Göl Firuzköy konut projesinde daire fiyatları, konutun tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca konutun bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir. Projede satışta olan 2+1 ve konutların fiyatları henüz açıklanmamıştır. Satılık konut fiyatları açıklandığında fiyat bilgileri web sitemizde yer alacaktır.

Lotus Göl Firuzköy projesinin teslim tarihi 2024 yılının son çeyreği olarak planlanmaktadır.

Lotus Göl Evleri nerede yer almaktadır?

Konut projesi Firuzköy, Okul Caddesi, No: 11 Avcılar / İstanbul adresinde yer almaktadır. Proje ile ilgili detaylı bilgi için 0212 855 75 55 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız…