Kategoriler
Proje Haberleri

Lotus Göl Firuzköy satışta

Lotus Göl Firuzköy projesi İstanbul İli, Avcılar İlçesi, Firuzköy Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir. Konut projesi 2025 yılının sonlarına doğru tamamlanarak konut sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır. Avcılar konut projesinde kaç adet konut yer almaktadır, konutların büyüklükleri ne kadar? Ayrıca satılık daire fiyatları ne kadar, ödeme planı nasıl? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Projenin özellikleri neler?

Avcılar konut projesi Lotus Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Lotus Göl Evleri projesi yüksek peyzaj oranı ve eşsiz göl manzarasıyla dikkat çekmektedir. Avcılar’da yer alan proje, İstanbul Üniversitesi, Pelican AVM, Torium Avm’ye yakın bir konumda yer almaktadır. Ayrıca proje, birçok hastane ve okula yürüme mesafesindedir. Böylece bu konumuyla proje günlük yaşamınıza kolaylık getirecektir.

Konut projesi 3 adet konut bloğundan meydana gelmektedir. 7 katlı 3 adet konut bloğunda ise toplam 157 adet daire yer almaktadır.  157 adet dairenin dışında ayrıca 8 adet ticari ünite yer almaktadır.

Avcılar konut projesinde 2+1 ve 3+1 olmak üzere iki farklı tip daire seçenekleri yer almaktadır. 3 bloktan oluşan Lotus Göl Evleri 6 bin 868 metrekare büyüklüğe sahip arsa üzerinde yükselmektedir. Konut projesi arsa alanının yüzde 67’si peyzaj alanı olarak düzenlenmiştir.

Firuzköy konut projesinde konutların yanı sıra fitness salonu, çocuk oyun alanları gibi mekanlarıyla hak sahiplerine sosyalleşme olanakları tanımaktadır.

Lotus Göl Firuzköy projesinde özel mimarisi ve her detayı düşünülerek planlanmış daireleri ile alıcıların beğenisine sunulmuştur.

Lotus Göl Firuzköy satılık daire fiyatları

Söz konusu konut projesinde satılık daire fiyatları henüz açıklanmamıştır. Fiyatlar açıklandığında fiyat bilgileri web sitemizde yer alacaktır. Ayrıca konut projesinin teslim tarihi ise 2025 yılının 4. çeyreği olarak belirlenmiştir.

Proje künyesi

Konut türü: daire
Konut sayısı: 157
Teslim tarihi: 2025 yılı 4. çeyreği
Kat sayısı: 7
Proje adresi: Firuzköy, Okul Caddesi, No:11 Avcılar / İstanbul

Proje hakkında daha detaylı bilgi için 0212 855 75 55 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…