Kategoriler
Proje Haberleri

Lovin Maris Evleri satışları devam ediyor

Lovin Maris Evleri İstanbul Beylikdüzü bölgesinde yer almaktadır. Yüklenici firması Lovin olan proje farklı tip çok sayıda villadan oluşmaktadır. 4+2’den 6+3’e kadar geniş seçeneklerdeki villalar anahtar teslimi olarak satılmaktadır. Proje detayları, villa özellikleri ve villaların güncel fiyatları haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve villaların özellikleri

Lovin Maris Evleri üç farklı tip villadan oluşmaktadır. Villalar tekli, ikiz ve blok şeklinde tasarlanmıştır. Tekli villalar zemin ve birinci kattan oluşmaktadır. Bu villalarda dört oda iki salon bulunmaktadır. Bunlara ek olarak çatı katı ve bahçe de yer almaktadır. İkiz villalar yine zemin ve birinci kattan oluşmaktadır. Bu villalarda da iki salon dört oda yer almaktadır. İkiz villaların da kendine özel bahçeleri vardır. Projenin son villa tipi olan blok villalar ise altı oda 3 salondan oluşmaktadır. Geniş yaşam alanı sunan bu konutların da önlerinde kendilerine özel bahçe alanları vardır. Proje toplam 14 villadan meydana gelmektedir. Her villanın tasarımında modern mimari ve sadeliğin muhteşem uyumunu görmek mümkün. Villa içlerindeki banyo dolabı, mutfak ankastre seti ve döşemeler özenle birinci kalite olarak seçilmiştir.

Lovin Maris Evleri sosyalleşmek ve keyifli vakit geçirmek için de gerekli olan sosyal donatılara sahiptir. Rahat ve konforlu hareket etmek için villalarda asansör sistemi mevcuttur. Konutlar arasındaki yollar özel yürüme yolu olarak tasarlanmıştır. Konutlar önünde bulunan yeşil bahçe alanları hem oturmak hem farklı aktiviteler yapmak için idealdir. Hem yetişkinler hem çocukların yüzmesine uygun açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Bunun dışında araç park etmek için kapalı otopark da projede yer almaktadır.

Lovin Maris Evleri güncel fiyat listesi

Projede bulunan villaların satış fiyatları ebatları ve tiplerine göre değişmektedir. A tipi tekli villalar net 413 metrekare kullanım alanına sahiptir. Bu villalar 26.360.519 TL’den başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. B tipi ikiz villaların net kullanım alanı 348 metrekaredir. Satış fiyatları şu anda 20.209.548 TL’den başlamaktadır. Projenin en geniş villaları olan C tipi blok villalar net 455 metrekaredir. Fiyatları ise 27.862.728 TL’den başlamaktadır.

Lovin Maris Evleri hakkında daha fazla bilgi almak için iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0542 177 28 88 numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız