Kategoriler
Proje Haberleri

Loza Evleri’nde taksitle ödeme

İstanbul’un Bağcılar ilçesinde, Güçlü İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Loza Evleri konut projesi, toplam 162 adet daireden meydana geliyor.

2 bloğun bulunduğu projede, 2+1 tipte ve 3+1 tipte daire seçenekleri mevcut. Projedeki 2+1 tipteki dairelerin büyüklükleri 113 metrekare ila 160 metrekare arasında, 3+1 tipteki dairelerin büyüklükleri ise 153 metrekare ila 237 metrekare arasında değişiyor.

Konut projesi sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda bulunuyor.

Loza Evleri konut projesi fiyat listesi

Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 640 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Konut projesindeki 3+1 tipteki daireler ise 889 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Projede inşaat firması bünyesinde taksitlendirme yaparak ve banka kredisi kullanarak konut sahibi olabilmek mümkün.

Loza Evleri konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde çeşitli sosyal donatı alanları bulunuyor. Projede kapalı yüzme havuzu, sauna, fitness salonu, çocuk oyun alanı, güvenlik, kameralı güvenlik, kapalı otopark, yürüyüş ve koşu parkuru gibi birçok sosyal donatı özelliği yer alıyor.

Asansörlü konut projesinde ısınma sistemi olarak merkezi sistem kullanılıyor. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilmiş olan konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapıldı.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Proje, Avrupa yakasının gelişmekte olan ilçelerinden Bağcılar’da inşa ediliyor. Proje, oldukça merkezi bir noktada yer alıyor. Projeden toplu taşıma olanaklarına da kolaylıkla ulaşılıyor.

Loza Evleri konut projesi, Merkez Mah. 677. sokak Bağcılar / İstanbul adresinde yer alıyor. Konut projesi ile ilgili olan tüm detaylı bilgilere (0212) 212 03 03 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.