Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Luwi Residence projesinde donatılar

Seferihisar’da 21 dönümlük arsa parseli üzerine kurulan Luwi Residence projesinde, Antik Group’un imzası bulunuyor. İçerisine 210 adet daireyi alan proje, yatay mimarili dört bloktan oluşuyor. Proje, bloklar hâlinde inşa ediliyor. Projede yer alan alışveriş merkezleri, kuaför ve oto yıkamacı, konut sakinlerinin ihtiyaçlarına kolaylık sağlıyor.

Alışveriş alanlarıyla konut sakinleri, ihtiyaçlarına hızlı ve zahmetsizce ulaşabilecekken projenin kapsamında, spor salonları ve yüzme havuzları inşa ediliyor. İzmir’de yükselen projedeki yüzme havuzundan dört adet bulunuyor. Projedeki daireler, akıllı ev sistemiyle donatılıyor.

Konutların çelik kapısı, parmak izi tarayıcısıyla açılıyor.

Luwi Residence projesinde servis ve sosyal donatılar

Projedeki sosyal alanlar, spor salonu ve yüzme havuzlarıyla sınırlı değil.

Arsa alanının 7 bin 700 metrekaresinin yeşil alanlara ayrıldığı projede, SPA ve sauna da bulunuyor. Fitness ve spor salonunun da kurulduğu projede, bay ve bayan kuaförü de yer alıyor. Kuaför, dairelerin bulunduğu binanın zemin katında yer alacak.

Koşu parkurlarına ek olarak açık spor alanlarına da sahip projenin kapalı sineması da bulunuyor.

Çocuk oyun parkının da kurulacağı sitenin içerisinde kuru temizleme servisi de yer alıyor. Çocukların sosyal ve bilişsel yeteneklerini geliştirebileceği oyun alanlarının bulunduğu projede, 250 araç kapasiteli kapalı otopark kuruluyor. Kapalı otoparkın yanı sıra projede, 150 araçlık da açık otopark alanı ayrılıyor. Basketbol sahasına da yer aldığı projede, kafeler ve havuz başı dinlenme/güneşlenme alanları bulunuyor.

Her şey otomatik

Antik Group İnşaat’ın imzasının yer aldığı projedeki konutların camlarında, otomatik panjur sistemi bulunuyor. Dairelerinde otomatik süpürge sisteminin de kurulduğu projede, Merkezî yerden ısıtma ve merkezî soğutma sistemleri kuruluyor.

Luwi Residence projesindeki 1+1’ler net 53,6 metrekare ile 64 metrekare arasında olmak üzre üç seçenekle inşa ediliyor. Projedeki 2+1’ler 78,6 ila 110,5 metrekare değerlerinde kurulurken 3+1’ler 117,8 ve 134,3 metrekarelik alana sahip olacak.

Projedeki 4+1 dairelerin net büyüklüğü ise 171 metrekare.

Satış ofisi: Çolak İbrahim Bey, İzmir Cd. No:142, 35460 Seferihisar/İzmir

Telefon: +90232 229 01 04

Elektronik Posta: [email protected]

Taşınmaz Haber