Kategoriler
Proje Haberleri

LUX Bodrum Resort&Residences’ta kişiye özel ödeme

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Adabükü’nde, MYC Partners imzasıyla hayata geçirilen LUX Bodrum Resort & Residences projesi, toplam 83 bin metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

Projede 18 blokta 72 adet rezidans mevcut. Projede 3+1 tipte teras dubleksleri ve 4+1 tipte bahçe dubleksleri yer alıyor. Projedeki konutların büyüklükleri, 172 metrekare ila 224 metrekare arasında değişiyor.

Konut projesi, sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda bulunuyor.

LUX Bodrum Resort&Residences projesi fiyat bilgisi

Projedeki rezidansların fiyatları, 680 bin Euro ila 950 bin Euro arasında değişiyor. Projedeki rezidanslara kişiye özel ödeme seçeneklerinden yararlanarak sahip olabilmek mümkün.

LUX Bodrum Resort&Residences projesi sosyal donatı olanakları

Projede çeşitli sosyal donatı olanakları yer alıyor. Projede açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik, basketbol sahası, tenis kortu, iskele, özel plaj, yürüyüş parkuru ve golf alanı bulunuyor.

Hidroforlu ve jeneratörlü projede asansör de mevcut. Ankastre beyaz eşyalarla donatılmış durumdaki rezidans projesinde, ebeveyn banyosu ve balkon da var.

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumdaki rezidans projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Rezidans projesi nerede yükseliyor?

Rezidans projesi, Bodrum’da oldukça merkezi bir konuma sahip durumda bulunuyor. Proje, Milas Bodrum Havalimanı’na sadece 13 kilometrelik uzaklıkta yer alıyor.

LUX Bodrum Resort & Residences projesi, Kuyucak Mevkii, 48670, Boğaziçi-Adabükü-Bodrum/Muğla adresinde inşa ediliyor.

Proje ile ilgili olan tüm detaylı bilgilere 0549 648 20 20 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.