Kategoriler
Proje Haberleri

Luxera Bahçe Port satışa çıkıyor

Luxera Bahçe Port projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Arnavutköy İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Luxera Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 5 katlı tek ve yatay blokta 110 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1, 2 artı 1, 3 artı 1 ve 5 artı 1 dubleks konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Luxera Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat tarafından hayata geçirilen proje az katlı yatay mimarisi ile dikkat çekmektedir. Site içerisinde 5 katlı tek ve yatay blokta 110 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1, 2 artı 1, 3 artı 1 ve 5 artı 1 dubleks konut tiplerinden oluşmaktadır. Üstelik binada ticari üniteler de yer almaktadır. Projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Ayrıca deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Dairelerde geniş ve ferah yapıda balkonlar yer almaktadır.

Luxera Bahçe Port konumu ve fiyatları hakkında

Proje, İstanbul’un Arnavutköy İlçesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu proje Arnavutköy Millet Bahçesi’nin içinde yer almaktadır. İstanbul Havalimanı’na 10 dakika mesafede bulunmaktadır.

Luxera Bahçe Port projesi ön talep aşamasındadır. Ayrıca ödeme koşulları henüz bellirlenmemiştir. İlerleyen günlerde tüm detayları belli olacaktır. Projenin teslim tarihi Aralık 2024 olarak planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 212 601 01 18 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…