Kategoriler
Proje Haberleri

Macit Yaşam Konutları hemen teslim satışta

Macit Yaşam Konutları Muğla Fethiye’de yer alan bir projedir. Proje Macit İnşaat Emlak tarafından hayata geçirilmektedir. Teraslı, manzaralı sınırlı sayıda dairelerden oluşan proje hemen teslim olarak satışlarına devam etmektedir. Satışta olan dairelerin özellikleri, büyüklükleri, fiyatları ve proje hakkında merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Macit Yaşam Konutları toplam 240 metrekare inşaat alanı üzerinde yer almaktadır. Bu alanda 4 adet konut vardır. Alt katlar 1 oda 1 salon tekli dairedir. Üst katlar ise dubleks dairedir. Üst kat dairelerinde balkon bulunmaktadır. Balkonlar geniş tasarımlı olduğundan hem yaz hem kış aylarında temiz hava almak mümkündür. Alt kat dairelerinde bir adet banyo vardır. Üst katlarda ise hem ortak kullanım banyosu hem de ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ebeveyn banyosu yatak odası içinde ayrıca yer almaktadır. Konut içinde amerikan mutfak ve amerikan kapı özelliği vardır. Dış kapılar ise özel güvenlikli çelik kapıdır. Dairelerde vestiyer hazır olarak bulunmaktadır. Teraslardan Fethiye manzarası izlemek mümkündür.

Macit Yaşam Konutları dairelerinin araçlarını park etmeleri için bina dışında açık park alanı bulunmaktadır. Bu alana hem daire sakinleri hem de misafirleri araçlarını park etmektedir. Dairelere görüntülü diafon yapılması planlanmaktadır. Proje alanda çocukların güvenle oynayabileceği oyun alanları da bulunmaktadır.

Macit Yaşam Konutları satış fiyatı

Proje daireleri hemen teslim olarak satılmaktadır. Dairelerin fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. 4 oda 1 salon çatı katı dubleks daireler brüt 140 metrekare kullanım alanına sahiptir. Net olarak ise 12o metrekare kullanım alanı bulunmaktadır. Daireler şu anda 3 milyon 250 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Fiyatlar zaman içinde değişmektedir. Güncel fiyatlar ve proje hakkında merak edilenler için firma ile iletişime geçebilirsiniz.

Macit Yaşam Konutları hakkında daha detaylı bilgi almak için 0 (531) 500 29 37 numarasını arayabilirsiniz. Bu numaradan ek olarak merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız