Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Macrocity Nilüfer yüzde 0.59 faiz fırsatıyla satışta

Ergünkent İnşaat A.Ş. tarafından inşa edilen  Macrocity Nilüfer konut projesinde daire satışları lansman fiyatlarıyla devam etmektedir. İnşaat çalışmalarının devam ettiği projede yüzde 0.59 faiz oranı kampanyası hala devam etmektedir. Ödeme kampanyası ile ilgili detaylara, Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Macrocity Nilüfer konforlu yaşam sunuyor

Site olarak planlanan proje, Bursa’nın Nilüfer İlçesi İhsaniye Mahallesi üzerindeki 8 bin 214 metrekarelik arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede dört tip daire seçeneği sunulmaktadır. Bu dairelerin hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Bursa konut projesinde akıllı ev sistemlerine sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamında vestiyer, giyinme odası, ebeveyn banyosu, klima, görüntülü diafon, ankastre set gibi imkanlar sunulmaktadır.

Konut projesi toplam 4 blok ve 167 daireden meydana gelmektedir. Ayrıca projede dairelerin yanı sıra 13 dükkan da bulunmaktadır. A, B, C ve D blokları olarak ayrılan projede her blokta farklı tip konutlara yer verilmiştir. A blokta 8 adet dükkan, 2+1, 3+1 normal daire ve 1+1 loft daireler yer almaktadır. B blokta 8 adet paradise villa, 3+1 daireler ve 1+1 loft dairelere yer verilmiştir. C blokta 8 adet paradise villa, 3+1 daireler ve 1+1 loft daireler mevcuttur. Ayrıca D blok ise ticari blok olarak tasarlanmıştır. Konut projesinde konfor ve mutluluk için her şey düşünülmüştür. Site içerisinde ayrıca açık havuzu, sosyal alanlar, peyzaj alanları, kapalı otopark, çocuk oyun alanları gibi imkanlar sunulmaktadır

Bursa konut projesinde dairelerin satış fiyatları nedir?

Bursa konut projesinde kapsamında dairelerin fiyatları daire tipine göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

94 metrekare 1+1 loft daireler 1 milyon 590 bin TL,

111 metrekare 1+1 loft daireler 1 milyon 890 bin TL,

121 metrekare 1+1 loft daireler 2 milyon 70 bin TL,

155 metrekare büyüklüğündeki 1+1 dubleks daireler 3 milyon 195 bin TL

339 metrekare büyüklüğündeki 4+1 paradise villa 10 milyon 350 bin TL

374 metrekare 5+1 paradise villa 14 milyon 750 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projede daire satışlarında yüzde 0.59’dan başlayan faiz oranları ve 48 aydan 84 aya varan vadeler sunulmaktadır.

Bursa Nilüfer konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi Bursa’nın Nilüfer İlçesi, İhsaniye Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir. Proje Nilüfer Kaymakamlığı, Vergi Dairesi, Emniyet Müdürlüğü gibi resmi kurumlara yakın konumdadır. Ayrıca eğitim kurumlarına da yakın konumda yer almaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0553 777 15 16 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…