Kategoriler
Proje Haberleri

Mahall Bomonti 24 ay 0 faiz ile satışlarına devam ediyor

Mahall Bomonti İzmir’de hayata geçirilen bir projedir. Proje Türkerler Holding tarafından yapılmaktadır. Daire ve işyerlerinden oluşan karma bir projedir. Daire satışları devam eden projede avantajlı ödeme koşulları dikkat çekiyor. Haberin devamında proje detayları, daire özellikleri, fiyatları ve uygun ödeme koşulları yer almaktadır.

Proje detayları nelerdir

Mahall Bomonti İzmir’in merkezi Konak’ta yer almaktadır. 45.000 metrekare inşaat alanı üzerine çok sayıda daire ve işyeri inşa edilerek hazırlanmaktadır. Daireler 1+0’dan 3+1’e kadar değişmektedir. Bu konutlarda ısınma, merkezi pay ölçer ile yerden yapılmaktadır. Yazın sıcak için ise klima sistemi bulunmaktadır. Binalar deprem, ısı ve ses yalıtım yönetmeliklerine göre hazırlanmaktadır. Her konutun depolama alanı bulunmaktadır. Daireler modern ve ferah şekilde tasarlanmaktadır.

Mahall Bomonti bina girişlerinde kartlı sistem yer almaktadır. Bu sistem sayesinde dışarıdan yabancıların girmesi önlenmektedir. Ayrıca 7/24 kameralı güvenlik sistemi de mevcuttur. Dairelerin dışarı açılan kapıları yine güvenlik için çelik kapı olarak hazırlanmaktadır. Görüntülü, sesli diyafon da projede alınan güvenlik önlemlerinden birisidir. Araç parkı için hem açık hem kapalı otopark bulunmaktadır. Bunun yanında projede fitness salonu, sauna, yürüyüş parkurları, Türk hamamı, spa merkezi, açık ve kapalı yüzme havuzları, toplantı salonu, deniz manzaralı seyir terası da bulunmaktadır.

Mahall Bomonti daireleri ve fiyatları

Proje Konak, Alsancak, Karşıyaka gibi İzmir’in gözde ilçelerinin kesişme noktasında yer almaktadır. Bu sebeple tek yaşayan kişiler de çocuklu aileler de tercih edebilir. Projede her aile genişliğine uygun konutlar yer almaktadır. Dairelerin satışlarında şu anda kampanya bulunmaktadır. Konutların yüzde 40’ını peşin ödedikten sonra kalan kısım 24 at vade ile ödenebiliyor. Üstelik vadeli ödemeden faiz alınmıyor.

Projenin en küçük daireleri 1+1 daireler 3 tip olarak karşımıza çıkıyor. Bu dairelerden 115 metrekare olanı 3.530.000, 116 metrekare olanı 3.650.000 ve 115 metrekare olanı 4.865.000 TL satış fiyatı ile satılmaktadır. Projenin iki oda bir salon daireleri tek tip şeklindedir. Bu daireler 155 metrekare kullanım alanına sahiptir. Fiyatları şu anda 4.850.000 TL olarak belirtilmektedir.

Mahall Bomonti geniş dairelerinden olan 3+1’ler de 3 farklı tip olarak karşımıza çıkıyor. Bu dairelerden 162 metrekare olanlar 5.185.000 TL fiyata sahiptir. Ayrıca 182 metrekare olanlar 5.710.000, 236 metrekare olanlar ise 5.710.000 TL fiyat ile satılmaktadır. Projenin en geniş daireleri olan 4+1’ler ise tek tiptir. 245 metrekare kullanım alanına sahip bu dairelerin fiyatları 9.002.000 TL olarak geçmektedir.

Daha detaylı bilgi almak için 444 18 99 numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız