Kategoriler
Proje Haberleri

Majör Gölyaka ön talep topluyor

İstanbul’un Avcılar Firuzköy bölgesinde, değeri her geçen gün artan bir konumda yükselen Majör Gölyaka projesi, Cevahir Yapı ve HB Grup İnşaat işbirliği ile Emlak Konut GYO ortaklığında hayata geçirilen prestijli ve modern bir konut projesidir. İçerdiği sosyal alanlar ve konforlu yaşam sunan konutlarıyla, yatırımcılar ve ev sahibi olmak isteyenler için harika bir seçenektir. Söz konusu konut projesinde ön talep toplama süreci başlamıştır. Proje hakkında detaylı bilgiye haberimizin devamında ulaşabilirsiniz?

Proje özellikleri neler?

Geniş ve Modern Proje Alanı

Toplamda 182.000 metrekarelik bir alana yayılan Major Gölyaka, 60.095 metrekarelik konut alanına sahiptir. Ayrıca proje 5.480 metrekarelik cami alanına ve 122.000 metrekarelik park alanına sahiptir. Bu geniş ve modern proje alanı, yaşamın her alanına hitap edecek şekilde tasarlanmıştır.

Yüksek Kaliteli Konutlar

Majör Gölyaka projesi zemin etüdü yapılmış, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa edilmektedir. Ayrı proje yüksek kaliteli konutlarıyla dikkat çekmektedir. Radye temel ve tünel kalıp kullanılarak yapılan bu konutlar, güvenli ve konforlu bir yaşam sunmaktadır.

Farklı Konut Tipleri ve Metrekare Seçenekleri

Avcılar konut projesinde farklı ihtiyaçlara ve bütçelere uygun konut tipleri bulunmaktadır. Farklı tip ve büyüklüklerden meydana gelen daire seçenekleri ile herkes için ideal bir yaşam alanı sunulmaktadır. Konut projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tip daire seçeneklerine yer verilmektedir.

Majör Gölyaka ne zaman teslim edilecek?

Zengin sosyal imkanların yer aldığı projede geniş yeşil alanlar, parklar yer almaktadır. Ayrıca çocuk oyun alanları ve spor tesisleri gibi sosyal alanlar, sakinlerine keyifli ve aktif bir yaşam imkanı sunmaktadır. Teslim tarihi olarak bakıldığında ise konut projesinin teslim tarihi Mart 2027 olarak planlanmıştır. Ödeme koşulları henüz belli olmamakla birlikte, ilerleyen dönemlerde açıklanması beklenmektedir.

İstanbul Avcılar Firuzköy’de yükselen konut projesi modern şehirleşmenin en yeni imzası olarak dikkat çekmektedir. Geniş ve modern proje alanı, yüksek kaliteli konutlar ve zengin sosyal imkanlarla dolu bu proje, hem yatırımcılar hem de ev sahibi olmak isteyenler için mükemmel bir seçenektir. Bu proje hakkında bilgi sahibi olmak için 444 74 83 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…