Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Majör Gölyaka yüzde 10 peşinatla satışta

Majör Gölyaka projesi İstanbul’un Avcılar ilçesinde bulunan bir konut projesidir. Konut projesi Emlak Konut GYO güvencesi, Cevahir Yapı ve HB Grup İnşaat işbirliği kalitesiyle hayata geçirilmektedir. Proje hakkında detaylı bilgiye haberimizin devamında ulaşabilirsiniz?

Projenin özellikleri neler?

Konut projesi 182 bin metrekareli arsa alanı üzerinde yükselmektedir. İstanbul konut projesinde 711 konut yer almaktadır. Ayrıca konut projesinde daireler dışında toplam 85 adet dükkan yer almaktadır. Bununla birlikte konut projesinde 5.480 metrekarelik cami alanına ve 122.000 metrekarelik park alanına sahiptir.

Proje, Avcılar’ın planlı kentleşen Gölyaka bölgesinde yer almaktadır. Bölgenin çekim merkezi haline gelen 122 bin metrekarelik parkın yanı başında konumlanan proje, yatay mimarisiyle de öne çıkmaktadır.

Majör Gölyaka, geniş peyzaj alanları, spor ve sosyal donatı alanlarıyla keyifli ve huzurlu bir yaşam alanı sunuyor. Projede yer alan sosyal donatılar arasında kapalı havuz, fitness salonu, pilates odası, buhar odası, hamam, sauna, çocuk oyun alanı, yürüyüş parkurları, basketbol ve voleybol sahaları yer almaktadır.

Majör Gölyaka’da yer alan daireler, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tiplerinde tasarlanmıştır. Dairelerin büyüklükleri ise 56 ile 219 metrekare arasında değişiklik göstermektedir. Projede yer alan daireler, bahçeli, balkonlu ve teraslı seçenekleriyle de sunulmaktadır. Ayrıca konut projesinin teslim tarihi Mart 2027 olarak planlanmıştır.

Majör Gölyaka nerede yer almaktadır?

İstanbul konut projesinin ulaşım açısından da avantajlı bir konumda yer almaktadır. Proje, E5 karayoluna ve Avcılar Marmaray İstasyonuna yakın mesafede yer almaktadır.

Majör Gölyaka projesi, İstanbul’un merkezi bir konumunda, modern ve konforlu bir yaşam alanı sunan bir projedir.

Lansman kampanyası ödeme planı nasıl?

Majör Gölyaka İstanbul projesinde lansman dönemine özel bir kampanya başlatılmıştır. Bu kampanya kapsamında ev sahibi olmak isteyenler ilk etapta yüzde 10 peşinat ödenmektedir. Sonrasında ise 6 ay ödemesiz dönem başlamaktadır. Ayrıca konut projesinde 60 ay vade ile ev sahibi olma fırsatı sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 7 483 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…