Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Major Kurtköy satışları devam ediyor

Major Kurtköy İstanbul Pendik’te yer alan bir projedir. Anayapı tarafından hayata geçirilen projede yaşam başlamış durumda. Satışları devam eden dairelerin özellikleri, proje hakkında detaylar ve güncel satış fiyatları haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Major Kurtköy toplam 16.400 metrekare alanda yer almaktadır. Bu alanda 10 katlı yatay binalar yer almaktadır. Yatay binalarda 2+1, 3+1 ve 4+1 büyüklükte daireler bulunmaktadır. Dairelere iniş çıkış için özel asansör sistemi bulunmaktadır. Bu asansörler sadece insan taşımak için kullanılmaktadır. Dairelerin iç ve dış tasarımlarında birinci sınıf kalitede malzemeler kullanılmıştır. 2+1 daireler iki farklı tip şeklindedir. Küçük boyutlu olan 2 oda 1 salon dairelerde mutfak ile salon birleşiktir. Brüt 98, net 68 metrekare büyüklüğündedir. Daha geniş olan 2+1 dairelerde ise mutfak ve salon ayrıdır. Bu dairelerin brüt kullanım alanı 125, net kullanım alanı 87 metrekaredir. Bu dairelerde ayrıca yatak odasında ebeveyn banyosu ve çamaşır odası da yer almaktadır.

Major Kurtköy 3 oda 1 salon daireleri brüt 175, net 112 metrekare kullanım alanına sahiptir. Bu dairelerde de hem ortak kullanım için hem de ebeveyn kullanımı için banyolar bulunmaktadır. Salon ve mutfak ayrı ayrıdır. Aynı zamanda çamaşır odası da yer almaktadır. Projenin geniş daireleri olan 4 oda 1 salon daireler ise brüt 119 metrekaredir. Bu dairelerde de 2 adet banyo bulunmaktadır. Projenin tüm dairelerinde dışarı bakan balkon bulunmaktadır. Hem yaz hem kış kullanımına uygun olan bu balkonlar geniş olarak tasarlanmıştır.

Major Kurtköy güncel fiyatları

Projede bulunan dairelerin satışları devam etmektedir. Projenin küçük 2+1 daireleri 3.800.000 TL’den başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Daha geniş olan 2 oda 1 salon daireler şu anda 5.200.000 TL’den satılmaktadır. Geniş dairelerden olan 3 oda 1 salon daireler 6.600.000 TL’den başlayan fiyatlarla satılmaktadır. Son olarak projenin en geniş daireleri olan 4+1 daireler 7.500.000 TL’den satılmaktadır.

Major Kurtköy dairelerinin fiyatları yukarıdaki şekildedir. Daha fazla bilgi almak için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0216 464 00 00 numarasını arayabilirsiniz. Hem güncel fiyatları hem de daireler hakkında detayları öğrenebilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız